Tazke dychanie

Príspevok v téme: Tazke dychanie
ninik

Poradte mi prosim Vas strasne zle sa mi dycha akokeby plytko, vecer ked zaspavam a nastane zlom spanku sa strhnem na to ze prestavam dychat...byva mi zima a nasledne strsne horko, mam mravcenie a vnutorny tras, je mi na odpadnutie..tlak mam v poriadku..neviem co je so mnou, v nemocnici vravia ze nic..prosim o radu.dik

ninik

no, takych neznasam su to prasiaci, ja by som mu to dala vyzrat dvojnasobne a 100krat horsie!!!!inak ze ked zacina boliet hlava je dobre si masirovat spanky, kamaratovi to velmi pomaha.mna nastastie nwbolieva, ale dakedy ked ma chyti, hlavne ked som prechladnuta, tak to fakt stoji za to:(((

[zruseny12]

a ked sa k tomu prida stress,alebo zle travenie...tak to potom sposobi hotovu katastrofu v tele/vlastna skusenost/

[zruseny12]

Sak prave RNG,toto asi vela ludi trapi,preto nemozu prist na pricinu svojich tazkosti...nemoze toho byt ani vela, ale ani malo...pekny den prajem...

RNG

mariaa, proste mame mat spravne mnozstva roznych mineralov a latok,nie primalo ani privela. A v sucasnosti ma vela ludi nedostatky niektorych mineralov(polnohospodarska poda je vycerpana intenzivnym polnohospodarstvom a pouzivanim umelych hnojiv, ktore porusuju prirodzenu bakterialnu podnu floru zodpovednu za rozkladanie mineralov , cim umoznia rastlinam dostavat vyzivu z pody)
Jedna sa hlavne o draslik,horcik, zinok, selen, jod, bor a tiez niektore stopove, ktorych funkciu v tele este velmi malo pozname(napr chrom, molybden, vanadium, germanium, striebro atd)

[zruseny12]

ninik takze nasla som toto,inak nemozem nic najst ako zastava srdca atd.
DRASLIK-NEDOSTATOK-priznaky-apatia slabost,zmatenost a extremny smad,v tazkych pripadoch srdcova aritmia,a ine srdcove a dychacie tazkosti.
PRIZNAKY NADBYTKU:moze sposobit letargiu,pomaly tlkot srdca,ochrnutie a zlyhanie srdca.
SODIK:NEDOSTATOK-PRIZNAKY-k nizkemu krvnemu tlaku moze viest,dehydratacia a svalove krce.
PRIZNAKY NADBYTKU:ZADRZIAVANIE TEKUTIN,VYSOKY KRVNY TLAK,KTORY MOZE VIEST AZ K INFARKTU,ZLYHANIE SRDCA A OBLICIEK.
ZELEZO:PRIZNAKY NEDOSTATKU-DYCHAVICNOST,UNAVA,MALOKRVNOST Z NEDOSTATKU ZELEZA,ZNIZENA ODOLNOST PROTI NAKAZAM.
LEN MOZE BYT OTRAVA,KED SA HO BERIE VELA...
TAK NEVIEM CI TI TYM POMOZEM...

[zruseny12]

jasne chapem ta kazdy ma svoje trapenie,ktore nas trapi,tak ci to nebude s toho,ze sa trapis...a stressujes vies co skus na to zabudnut...ja som tiez sa trapila koli par veciem a vytesnila som to z hlavi ide to tazko ale da sa...a pomohli mi aj doplnky ktore uzivam,lebo tie mi telo trochu ukludnuju,lebo ja som jeden cas bola velmi podrazdena a to prave v dobe kedy som este nevedela co mi je a nebrala som co mi chyba...no mne pred vcerom strasne bolela hlava,dozvedela som sa,ze kamarata udala jeho priatelka,ze ju znasilnil a teraz je v base,tak ma to rozrusilo,ze som mala co robit aby ma prestala hlava boliet...:0(((((.......fuj takych ludi byb trebalo zatvarat ved mu pokazila zbytok zivota...

[zruseny12]

ninik skusim pohladat v knihe co mam...co to znamena ked sa vynechava dychanie...aby ta to trosku ukludnilo...

ninik

mariaa, ja sa snazim vzdy to skryt za robotu, ale dakedy sa ani nevladzem postavit.a uz mam pocit, ze leziem aj muzovi na nervy.pritom tieto stavy su myslim si vyvrcholenim toho, co raz urobil.neboj sa, ziadne znasilnenie, ani podvadzanie.ale trapi ma to a aeste dlho bude.ale o tom by som pisala len cez mail..

ninik

ooo, ale ja sa fakt dakedy prichytim, ze nedycham ,mozno par sekund, ale mne to pripada ako vecnost.a potom cezo mna pejdu zimomriavky atd...rano som ani nemyslela na nic negativne, proste som sa len zobudila a bolo mi zle..a zasa srdce a dychanie.viem ze na to nezomriem, aspon si to snazim tak ulozit do hlavy, ale nede to:(((((