Poradte mi prosim Vas strasne zle sa mi dycha akokeby plytko, vecer ked zaspavam a nastane zlom spanku sa strhnem na to ze prestavam dychat...byva mi zima a nasledne strsne horko, mam mravcenie a vnutorny tras, je mi na odpadnutie..tlak mam v poriadku..neviem co je so mnou, v nemocnici vravia ze nic..prosim o radu.dik
Tazke dychanie
Ahojte taka otazka-mozem sama od seba prestat dychat a aby mi bilo srdce????ci to mozog nedovoli??som z toho mimo.a len tak ma to zaujima.dikes
Ahoj RNG, pojdem to pozriet, ale mne je inak po nom fajn.len to pred tym spanim...ale tiez nie vzdy.13.6.idem na neurologiu, tak snad tam mi povie co s tym.zelam peknx vecer
ninik, Deprim obsahuje primalo lubovnika.
Pozri osobne skusenosti ludi z temy Depresia.
oprava-noc
Ahoj ninik...tak dobry no..a sledke snicky...ano v Qantume su aj minerely...pa
cafte cafte, dnes som kaput, bola som od rana u babky aj s malym a sme robili, opekali a tak, takze sorry, ale dnes idem spat.papa vsetkym a pekny dnik, u nas sa zamracilo a prsi:((
RNG, takze ten lubovnik je malo??mam teda brat aj ten LEXAURIN???3x1???beriem Quantum tie vitaminy, tam su samizda aj mineraly
sak jasne,vsetko v tele sa stressom nici...
Stress vedie k zvysenej spotrebe aj vitaminov C a E, a tiez hromady mineralov ako draslik, vapnik, horcik, zinok....
A aj inych latok, neurotransmiterov, hormonov atd.
pri stersse, prichadza telo o vitaminy sk.B....