streptokok ako ženské ochorenie

Príspevok v téme: streptokok ako ženské ochorenie
tanulik

Môj problém sa volá streptokok. Bežne je to ochorenie horných dýchacích ciest ale mne to moja gynekologička diagnostikovala na povrchu sliznice maternice po troch mesiacoch akože zápalu močového mechúra. Chcela by som vedieť čo je príčina, či to má trvalé následky ale hlavne či som to mohla dostať od priateľa. Myslím že aj s ním to má súvis. Týždeň po tom čo sme spolu začali sexuálne žiť som začala mať ťažkosti. On je v poriadku ale chcela by som aby sa dal vyšetriť aj on.

michala

no ja mam ten problem ze bola som chora uz tri krat.. za sebou v podstate.. uzivala som xxx antibiotik... a zostala som na mrtvom bode.. podla vysledkov z krvi mam pre zmenu streptokok typu A - alfa. a bojim sa ako to bude.. po tejto liecbe som prisla na krcne.. a krcna mi diagnostikovala vraj ALERGIU.. ale nie je tomu tak...som si ista..lieky teda uz neuzivam.. a hrdlo mam akoby stale zapalene..raz ma trosku pobolieva.. inokedy viac.. a niekedy zasa vobec.. ale vzdy ked sa pozriem do zrkadla.. mam cele cervene obluky... a tak som zacala pit REPIK...lenze do toho sa mi pritrafil zapal na lavom vajecniku.. stipe ma to aj ked idem na wc.. a bojim sa ze by to mohlo s tym suvisiet.. prosim poradte mi co mam robit... uz som uzila tolko liekov.. som zufala...bola som od deckej krcnej a gynekologicky uz aj neviem kde... a ... neviem co mam robit..

nikulik

prosim vas poradte mi ze ci je normalne ze mam streptokoka skupiny B a ze ako sa ho zbavim a prepacte ze v predoslej przbe som nevedela pisat :(

nikulik

Ahojte vcera mi moja ginekologicka povedala ze mam streptokoka skupiny B ale nic viac mi k tomu nepovedala asi preto ze som sa jej vystrasena nic nepitala a tak mi predpisal len antibiotika megamox bid 1G myslim si ze tie lieky su dobre ale chcela by som vediet o tom streptokokovy viac co to je ci sa to vylieci ako sa to vylieci ako sa to prenasa a tak pod. prosim vas mam len 16 a strach prosim ak by ste nieco vedeli pomoste mi ako sa toho mam zbavit a co to vlasne je

katarina

ahojte, mam 22 rokov a uz som mala opakovane zapaly posvy, teraz 3 krat preliecena na streptokoka. Bude to problem ked budem chciet ostat tehotna ? dakujem

tiana

Ivka, mala si streptokoka? Bo vsade citam, ze je nemozne sa ho zbavit... a ty prides a napises ze: Streptokok = prírodné antibiotika/propolisové tablety a cesnakové s tymiánom + pitie aloe vera gélu. To zaručene pomáha. Za mesiac neviete,že ste niečo také mali.
Ak si ho mala a zbavila sa ho, ja vsetko vyskusam, len aby som sa toho hnusaka zbavila. A ten aloe vera gel...to som nepochopila ,prvy krat pocujem..:) to ako predavaju aloe vera gel na pitie?:D

tiana

Tanulik: No ja mam tiez streptokoka:), presne ten isty problem. No streptokoka mozes dostat i z ruk..., nie je to pohlavna choroba. samozrejme, ak by ho mal partner, mas ho aj ty. Zbavit sa ho je tazko, vlastne je to nulova sanca. ATB ho len potlaci, no za chvilu je opat tam, kde bol. Voci ATB je streptokok imunny. Vela zien ho ma. Da sa s tym zit. Aspon toto vsetko som sa dozvedela. Samozrejme sa nevzdavam a hladam ine riesenia. Homeopatiku, neviem...este som nic neskusila okrem ATB. Momentalne sa napchavam cenakom, je to antimykoticke a antibakterialne, co ja viem, nic za to nedam a neotravi ma to, tak aspon preventivne si kazdy den strucik dam. No ak by si mala nieco, o com neviem...kazda rada je vitana a vopred ti za nu dakujem.

RNG

Medicina nie je vec viery. To je veda.
Alebo su veci dokazane, alebo nie
Stupen dovery v dokazy sa zvysuje poctom dat a kredibilitou ludi co ju serviruju.
Doc si lahko moze dokazat, ci citricidal pracuje v tych koncentraciach, ako odporucany.
Staci mu zobrat kulturu v labaku a nakvapkat na nu prislusny roztok, pripadne ho este rozriedit. A za par hodin uvidi vysledky. Tak sa to robi vedecky. Vieru nechajte nabozenstvu!

To ale neznamena, ze su doktori nepotrebni. Oni su prave ti, ktori by tieto prirodne prostriedky mali poznat a predpisovat.
Ked ty sa povazujes za konzervativnu, co mam povedat o sebe ja!
Poznam citricidal uz 15 rokov, prvy krat som sa ho odvazil pouzit cca pred 7 rokmi, dnes sa bez neho nepohnem nikam.
Boze chran aby ste si mysleli, ze Vam nieco nanucujem.
Ja som sa len snazil podelit sa s Vami o moje vedomosti z alternativnej mediciny(vsetko od lekarov a lekarskych teamov) a moje osobne malicke skusenosti
Predpokladam, ze je to slobodne forum a na poziadanie som ochotny svoje tvrdenia podlozit lekarskou literaturou, nie len polemikou. Nie reklamami vyrobcov, to by nebolo celkom kredibilne, niektori casto vyslovene cigania na to aby predali svoje vyrobky, ale nezavislych lekarskych teamov.

doc

to all
keby platilo to čo tu bolo doposiaľ napísané tak som skoro bez roboty.
Streptococus agal. je tvrdý oriešok a pokiaľ sa nedá antibiotikum podľla citlivosti cez ústa a aj cez pošvu tak úspech liečby je mizerný - to znamená žiadny.
Nehovoriac o tom že treba liečiť aj partnera/veľa krat a viac partnerov 2,3,.../