ahojte mam vazny problem,som v piatom mesiaci tehotenstva a neviem co dalej...ono je to na dlhe rozpravanie ale v skratke priatel ma nechal ked sa dozvedel ze som tehotna a teraz som uz v piatom mesiaci, nezvladam to..rodicia o tom nevedia..neviem co dalej..musim im to povedat lebo uz to zacina byt vidno..ale bojim sa ich reakcie, chcem to malicke ale neviem co robit...
som v piatom mesiaci tehotenstva a rodicia o tom nevedia...
podaj trestne oznamenie na toho chrapuna!!! mohol zabit vase dieta! nenechaj to len tak! chumaj jeden!
som rada, ze je vsetko all right.
sledujem tvoju temu Natalka pravidelne,este som ti nenapisala ale vidno,ze si super babenka :) drzim ti prsty do buducna a aj malickemu vela sil :) ja mam 18 ale neviem si predstavit cakat teraz babätko.Aj napriek tomu vela stastia a dobru naladicku doma :) papa
ahoj katastrofa vlastne Natalia to ti pristane viac:) aj ja sa tesim ze si ty a malicke v poriadku tvoj pribeh sledujem od zaciatku a teraz ked si sa neozyvala som sa aj ja bala ci si ok ci sa nieco nestalo ani na chvilu som neverila tym dvom co sa vydavali za teba a snazili sa nas presvedcit ze si si to cele vymyslela ..takze som naozaj rada ze sa vsetko dalo do poriadku aj s tvojimi rodicmi boli by hlupi keby ta nadalej ignorovali a este potom co ti spravil ten sviniar toho by si mala za to udat zasluzi si trest vsak to je uz ublizenie na zdravi nemoze mu to len tak prejst ..a inak ti prajem aby si ty aj dietatko boli zdravi a aby si to vsetko aj nadalej zvladala tak dobre ako doteraz mozes byt za to na seba hrda:)
ahojte,no udialo sa toho strasne vela..vtedy ako som tu pisala ze mi je tak blbo tak som zacal krvacat a strasne tazko sa mi dychalo,tak vtedy sa uz aj mamka "pohla",lebo uz to fakt bolo zle,najprv som volala kamaratovi,nech po mna pride autom,ale ked ma mamka zbadala tak hned zavolala sanitku a ta prisla za chvilku,az som sa divila..no a odvtedy si toho vela nepamatam,vzdy som len spala,a sem-tam, ked som sa zobudila tak som len citila bolest v brusku a v hrudniku a to bolo vsetko,ale asi po tyzdni sa to zacalo lepsit a vlastne az potom som sa dozvedela,ze co sa stalo,mala som zlomene rebra a tie mi tlacili na pluca a preto som nevedela dychat,cize ma udrziavali v umelom spanku,kym sa to trosku nezahojilo,nemohli mi to ani nicim stiahnut kvoli babatku,ale tak teraz je to uz celkom ok,vzdy to boli,ale cim dalej tym menej,lepsi sa to..a co sa tyka babatka,tak som zacala velmi krvacat asi zo stresu,z padu,proste jedno s druhym..ale nestastie a chvala bohu to dopadlo dobre,tak strasne som sa bala :(...uz si musim davat obrovsky pozor,velmi sa tesim na babatko a teraz uz duplom ked sa situacia doma upokojila,moji rodicia su teraz sladky ako med,myslim zeby mi zniesli aj modre z neba :)..cize na nieco to bolo dobre aj ked to bolo strasne..a nepovedala som nikomu ze ma udrel expriatel,povedala som,ze som spadla na obrubnik..myslim ze mi to neverili,ale uz sa nevypytovali,mam zakazane sa rozculovat,takze vsetci na to dbaju :)..a dakujem aj vam za podporu,normalne ste mi sposobili sok,ked som to citala tak som bola uplne vedla,ani neviem nato reagovat,proste ste super a som rada,ze som sa vam tu zverila,mam z toho dobry pocit..Natalia :)
jejda :) kto sa nam tu objavil :)! som rada, ze ste v poriadku, myslela som na vas a drzala palceky! dufam, ze aj rodicia sa uz "pohli", ked nazbieras sily, daj vediet, ako to ide :)
:) vitajte obaja spat
ahojte..ani neviem co tu mam napisat..este som to vsetko ani nestihla precitat..ale to co som zatial citala ma strasne dojalo,este aj teraz placem, ja som necakala ze tu ziskam taku podporu..fakt neviem co napisat..ani neviem cim zacat tolko sa toho udialo a som strasne unavena a slaba,tak sa rozpisem inokedy..fakt nie som v stave pisat po tom co som si precitala,ste uplne super..inak som si vsimla,ze sa tu za ten cas niekto za mna vydaval tak som sa pre isototu zaregistrovala,myslim ze na tento web budem chodit castiejsie,citim tu podporu a urcite este budem potrebovat vo vela veciach poradit..ale ta najzakladnejsia info je ze ja aj babatko sme v poriadku, ale len vcera nas pustili z nemocnice..dakujem,ze ste mi drzali palce,zajtra sa potom ozvem..katastrofa..alebo natalia..volam sa natalia.
fuuh, ludkovia..som to tu dlho necitala, ale normalne som zostala v soku, co sa tu deje..dufam, ze sa katastrofe nic nestalo a aj babatko je v poriadku, jej matka mohla veru mat trocha rozumu a hned ju natlacit do nemocnice!katastrofa, ta prava, drzim Ti palce, myslim na Teba a budem netrpezlivo cakat, kedy sa ozves..je mi to velmi luto, co sa stalo, Tvojim rodicom by som tiez najradsej riadne nahubovala, prehla cez koleno a vytrieskala ako male deti..a toho "chlapa"by som najradsej zavesila za nieco do prievanu a potom este vykastrovala..to snad ani nie je clovek, ale tyran..zdvihnut ruku na tehotnu zenu, nehoraznost!drzim palce, nech vsetko dobre dopadne!