Chcela by som sa vas opytat ake parky su podla vasich vedomosti najkvalitnejsie???Pripadne ,ktore mate najradsej....
PARKY....poradte
detske telo znesie? ja teda davam riadny pozor, co davam dietatu. nemyslim si, ze rodicom su ich deti lahostajne a kupia im akykolvek bordel, len aby boli nasytene. ale tak kazdy sme nejaky.
A pritom najmä detské produkty by mali byť štátom viac kontrolované. A nie práve naopak, že však detské telo znesie...
Ved ano, ale to je tak s kazdym druhym produktom. Vsade to pchaju, najhorsie, ze aj detom. Na desiatu do skoly uplne v pohode, je im jedno, potom nevedia, co s nimi.
Ved nie vsetky su zle, len ked sa pozriem na zlozenie niektorych vyrobkov a vidim na poprednych miestach ecka, asi to nebude velmi velka kvalita. Aj keby islo o dobre ecka, radsej by som jedol maso ako tie.
Tak nie všetky éčka sú vyslovene zlé. Dusitany, glutamany a veci podobné, to je navyše, to je fakt.
Diarra6 zacali sa ludia viac sledovat, starat o to co jedia. A zacali zistovat v akom stave niektore vyrobky aj su. Ze to co doteraz mali v oblube ma zle zlozenie a vlastne jedia same Ecka.
Vies co a ja mam zase pocit, ze cim dalej, tym viac sa ludia staraju o to, co jedia. Kedysi bolo kazdemu viacmenej jedno, co da do ust. Teraz si vsetci strazia kalorie, sleduju kaloricke tabulky a podobne. Je to rozsirenejsie ako predtym.
Asi ano. Ale povedzme si narovinu - kolko ludi v obchode to aj realne cita? Neviem, ci vidavam vobec v supermarketoch ludi, ktori by boli zahladeni a cital, co dany produkt obsahuje.
Obalu nie, skôr podľa zloženia na obale :D
hej ved aj my sme kvoli tomu kupili :D aj ked sa hovori, ze netreba sudit knihu podla obalu, ale tak tu sa to osvedcilo si myslim :D