PARKY....poradte

robreert

Narážal som na to Anglicko a anglické párky. Viem, čo sa do našich slovenských párkov zvykne pridávať.

zancicka

dosť pochybujem, že by výrobcovia pridávali niečo, čo by bolo kvalitnejšie a mali súčasne vyšší zisk.

Allie1

zemlicka32 všade pridávajú nejakú surovinu, ktorá je lacná, hádam neškodná a pritom im dokáže ušetriť náklady a urobiť zisk. To je tak so všetkými potravinami mám pocit, ale tie v anglicku sú také nejaké iné celkovo.

zemlicka32

povedzme si narovinu - velmi vela vyrobcov pridava muku do parkov, ale je to tak nepodstatna surovina, len to znizi kvalitu tych parkov, ale chapem, ked niekomu ide skor o tu kvantitu....

Allie1

Oni tam majú také múkové tie párky, neporovnateľné oproti našim, no deťom to nevysvetlíme, jednoducho im nechutia a hotovo.

hanuschka

Tak ja som zila nejaky cas v Anglicku a tam to takisto bolo s parkami velmi narocne :D Neviem, ci som si ich tam dvakrat dokopy kupila.

Allie1

K nám keď príde v lete neter, tak je trochu problém so stravou celkovo. Keďže žije v zahraničí, je naučená, že všetko chutí inak. Párky sú jednou z vecí, ktoré nevieme vôbec zohnať, aj keby ich kúpime v rovnakom obchode, ako ich kupujú oni. U nás proste chutia inak.

zancicka

robreert však konečne sa výrobcovia odhodlali robiť veci aj pre ľudí, ktorí majú nejaké zdravotné komplikácie, intolerancie. nie ako keď mal môj starký cukrovku, bola snáď len 1 čokoláda a 1 bonboniéra, čo mohol jesť.