Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

neviem co sa deje

Príspevok v téme: neviem co sa deje
jankaaa

mam dilemu, teda, mam priatela, ktory ma take zvlastne stavy... ma obdobie, kedy ma velmi moc lubi a vie to dat patricne najavo a potom zas pride obdobie, ked nemam ani sajnu, ci ma lubi... proste, je so mnu malo, to ze ma lubi mi povie malokedy a potom zas pride to obdobie, kedy je nesmierne stastny, ze je so mnou... viem, ze momentalne ma problemy s pracou, viem ze mu je luto, ze ide odtial prec, aj ked dobrovolne... ale ja som tu a neviem co mam robit, ci je to ten muz, ktory si chce riesit problemy sam a potrebuje cas, alebo mu davat max. najavo, ze ho lubim... ale je mi z toho zle:-((

dadah

nie!!! ty si obeť, on ťa chytil do pasce. je to ubožiak, nezaslúži si, aby si sa nad nim trapila a aby si brala jeho slova vážne. všetko obvinenia voči nemu boli oprávnené. a pokial ja viem a aj ty, tak si ho presviedčala neustale, aby ste boli spolu, tak neviem naču tu vyťahuje nezmysli, alebo udáva dva priklady, keby si vyletela z hniezda.

jankaaa

baby, ze som ho neobvinila nepravom? ze nie? lebo on to co mi napisal... ze sak som chodila aj tak stale von, pri tom som bola jedenkrat v kine a raz na oslave a vedel o tom a on mi chodil von za chrbtom:-(( ale to som uz asi pisala... a ze mal on pisat mojim kamaratom, na co mi to pisal? ved sam ma k tomu donutil? neospravedlnujem sa nahodou?

radana

jankaaa,na tvojom mieste by som sa ani nezamyslala nad tym co ti povedal.Co si cakala od takeho bezcharakterneho cloveka?Nie dost ze ti ublizoval doteraz,tak uz ta chcel dorazit total?Clovek,ktory lubi sa takto nesprava.

dadah

chcel zautočiť na to najcitlivejšie miesto aby ta paralizoval. podarilo sa mu to, ale janka nedaj sa od neho odstrašiť. never ničomu, čo napiše. ved on s tebou deti mat aj chcel-dohovie načo, tak ta nema z coho obvinovať.

jankaaa

jasne ze o tom existuju zaznamy, som mu napisala nech ide za doktorom:-((( baby, ja sa fakt citim vinne, ze som ho obvinila uplne nepravom, i ked som videla co som videla, ale preco mi povedal ze som klamala s babom? to ma odkial taku kravinu? je mi tak zle strasne moc:-(((

radana

ved podla toho,ako sa k tebe v poslednej dobe spraval je jasne,ze mu islo o rozchod,len asi nevedel,ako ti to ma povedat zbabelec jeden.Tak mu to prislo vhod.A poznas to-najlepsia obrana je utok.Proste on z toho chce vyjst cisty.Nemas za cim lutovat.Je to bezcharakterny clovek.Zasluzis si lepsieho a verim,ze najdes takeho chlapca,ktory ta bude mat tak rad,ako ty jeho,proste ze bude tvoja laska opetovana.

dadah

klamal, klamal a klamal. vies to, presvedcila si sa o tom. ved ti za chrbtom chodil von s inou babou. tak aky chces dôkaz. určite nie je take ubožiatko na ake sa hrá. nenaleť mu na to. ty si bola čestná, férová. on proste nema argumenty do boja tak radsej zdupkal.

dadah

a ked ti neveri, ze si bola tehotna. existuju o tom snad aj nejake lekarske zaznami, ale myslim si, že sa neoplati mu niečo dokazovať. on si bude tvrdieť svoje. no psychoš je to. nemam slov vazne.

jankaaa

ja neviem:-((( baby myslite, ze ked odisiel tak je to znak toho, ze som mu hovorila pravdu a nevedel sa branit? alebo to nevedel zniest?? a viete co mi este povedal? ze nikoho neklamal