neviem co sa deje

Príspevok v téme: neviem co sa deje
jankaaa

mam dilemu, teda, mam priatela, ktory ma take zvlastne stavy... ma obdobie, kedy ma velmi moc lubi a vie to dat patricne najavo a potom zas pride obdobie, ked nemam ani sajnu, ci ma lubi... proste, je so mnu malo, to ze ma lubi mi povie malokedy a potom zas pride to obdobie, kedy je nesmierne stastny, ze je so mnou... viem, ze momentalne ma problemy s pracou, viem ze mu je luto, ze ide odtial prec, aj ked dobrovolne... ale ja som tu a neviem co mam robit, ci je to ten muz, ktory si chce riesit problemy sam a potrebuje cas, alebo mu davat max. najavo, ze ho lubim... ale je mi z toho zle:-((

vitana

janka, to mas svatu pravdu. byvame sice spolu, ale niekedy nemame na seba vobec cas! z prace ideme na nakup, potom nejake povinnosti, alebo do posilky, trosku telka a spat...naposledy sme sa tak vaznejsie porozpravali, ked neratam vcerajsok, v SOBOTU!

vitana

:) asi to budem musiet zintenzivnit :) ved do kelu ide aj o moje stastie :)
dakujem radana.
no ale nechajme to uz, uz nad tym rozmyslam od vcera :) co mate nove vy? nieco nove s manzelom radana?
a ty janka? ozval sa tvoj EX ? :))

vitana

:) aj ja mam kosice rada, je to moja srdcovka zo slov.miest :) a preto som tu aj po vyske ostala :)
zivotopis napisany je, skor je problem v tom, ze on sa musi rozhybat sam. ja mam pocit, ze som preto uz urobila dost. teraz je rad na nom. ach jaj, uvidim, co s tym budem robit, v kazdom pripade, to len tak nenecham, ja chcem spat mojho priatela a nie tuto kopku nestastia :(

vitana

a do bratislavy, alebo tam niekam, teda odist nechceme. ja mam tu dobru pracu. dnes som pozerala na profesiu, ponuk je tu habadej, skor je problem v tom, ze nema dostatok praxe :(