mam dilemu, teda, mam priatela, ktory ma take zvlastne stavy... ma obdobie, kedy ma velmi moc lubi a vie to dat patricne najavo a potom zas pride obdobie, ked nemam ani sajnu, ci ma lubi... proste, je so mnu malo, to ze ma lubi mi povie malokedy a potom zas pride to obdobie, kedy je nesmierne stastny, ze je so mnou... viem, ze momentalne ma problemy s pracou, viem ze mu je luto, ze ide odtial prec, aj ked dobrovolne... ale ja som tu a neviem co mam robit, ci je to ten muz, ktory si chce riesit problemy sam a potrebuje cas, alebo mu davat max. najavo, ze ho lubim... ale je mi z toho zle:-((
neviem co sa deje
nie ze by som bola kompetentna davat rady, hlavne teraz... ale ked to robi stale, teda ako si spominala, ze aj predtym, tak mi to pripada tak, ze mu to aj vyhovuje, ach jaj, ti chlapi:-((
To mas len momentalne taky pocit..Kazdy sa s problemami vyrovnavame inac.No ale mohol ta zobrat von tiez,nemyslim na pivo...
Tak mu musis pomoct.Neni to lahke ale dvom sa riesia problemy lepsie nez jednemu.
dnes vecer odchadza a vrati sa az zajtra vecer a tak som si naivne myslela,ze by sme mohli vecer stravit spolu....lenze on sa vybral na pivo s kamaratmi :( islo ma porazit, lebo ked sa vratil, bol z tej prace este vo vacsej depke ako odchadzal :( nakoniec som zistila, ze to bol vonku s kolegami a ti mu zasa davali "mudre rady" do zivota.
snazim sa mu byt oporou, stale sa s nim o tom rozpravat, ale vidim, ze to uz nepomaha. ta praca ho nici, a co je horsie, nici vsetko aj medzi nami :(
no to ma nejak nenapadlo :) ale co uz, nejak som to stravila sama :(
priatel ma teraz problemy v praci a to sa odraza aj na nasom vztahu.
joj vitana co sa ti stalo?
vitana,tak si sa mala prihlasit pod inym menom a napisala by si nam do spravy ze si to ty. :)
Cau,no tak dnes mas moznost :)
dobre rano baby, tak co mate nove?
ja som si chcela s vami popisat vcera vecer, ale ani za toho sa mi nedalo prihlasit a neukazovalo mi ani tie kody, co treba odpisovat :(
vcera mi bolo strasne smutno a ani som sa nemala komu vyrozpravat :(
Musela som sa prihlasit,lebo vcera som sa zaregistrovala a ked som tam chcela napisat nick,tak mi nahadzovalo,ze sa chcem podpisat za niekoho ineho.To bude tou registraciou :))