mam dilemu, teda, mam priatela, ktory ma take zvlastne stavy... ma obdobie, kedy ma velmi moc lubi a vie to dat patricne najavo a potom zas pride obdobie, ked nemam ani sajnu, ci ma lubi... proste, je so mnu malo, to ze ma lubi mi povie malokedy a potom zas pride to obdobie, kedy je nesmierne stastny, ze je so mnou... viem, ze momentalne ma problemy s pracou, viem ze mu je luto, ze ide odtial prec, aj ked dobrovolne... ale ja som tu a neviem co mam robit, ci je to ten muz, ktory si chce riesit problemy sam a potrebuje cas, alebo mu davat max. najavo, ze ho lubim... ale je mi z toho zle:-((
neviem co sa deje
no akeho mas zlateho manzela, ze aj po doktoroch chodi s vami
:( to mi je luto radana, ale hadam vikendy su lepsie nie?
ja by som tiez chcela byt s nim viacej :(
Maly je od narodenia chory.Je ZTP.Ma diagnoz az az.Ale tak mam stastie,ze manzel mi vo vsetkom pomaha,takze sa to da zvladat..
janka, vidis ako dobre je mat kamaratky :)) su zlate, ze ti pomahaju. aj tebe to urcite prospeje :) a ked niekam pojdes, tak sa poriadne vykockuj :) nikdy nevies koho stretnes :)
No vies,my to mame tak v manzelstve,ze keby mal den 48 hodin,aj to by bolo malo.
no vidis, takze manzel zabije dve muchy jednou ranou :))) typicky chlap, keby niet toho autosalonu, tak ho ani nehne :) a co je malemu?
Vitana,ale to potom travite dost casu spolu.
jasne ze sa neozval, ani to neriesim, mam tu kamaraktu z londyna, tak sa tesim... a vcera som sa konecne vyrozpravala aj dalsej kamoske... taka zlata bola, ze nech sa neboji, ze zacneme novy zivot:-))
vidis, teraz ma napadlo, RADANA, to tak mas aj ty v manzelstve? ze ste spolu, ale vlastne spolu nieste ??
janka, chybicky sa vzdy vludia :)
Nove?Ja s manzelom nemam nic nove.Chrapka po nocnej a ja varim segedin.Zajtra sa chystame do Blavy z coho ma uz dnes boli bedna,ale tomu sa asi nevyhnem.Ked sa dozvedel,ze idem s malym na kontrolu k lekarke,hned sa pridal,ze ide aj on a ze skocime hned aj na autosalon,do Hornbachu,Kiky...Uz teraz ma z toho boli hlava.