mam dilemu, teda, mam priatela, ktory ma take zvlastne stavy... ma obdobie, kedy ma velmi moc lubi a vie to dat patricne najavo a potom zas pride obdobie, ked nemam ani sajnu, ci ma lubi... proste, je so mnu malo, to ze ma lubi mi povie malokedy a potom zas pride to obdobie, kedy je nesmierne stastny, ze je so mnou... viem, ze momentalne ma problemy s pracou, viem ze mu je luto, ze ide odtial prec, aj ked dobrovolne... ale ja som tu a neviem co mam robit, ci je to ten muz, ktory si chce riesit problemy sam a potrebuje cas, alebo mu davat max. najavo, ze ho lubim... ale je mi z toho zle:-((
neviem co sa deje
noo, babule, dala by som Vam tu link, ale nie som prave doma a tu ho neviem najst..ale posnazim sa :)..inak my pecieme aj podla tych, co boli pri tej pekarni, ale troska ich mamina "tuningovala"...
ja čo mávam tie zmesi, tak vážia 700 g a upečený chlebík ma 1 kg
tak ako ja sa opytam aj ocina, len teraz z tej kucharskej stranky na to pozeram, cim vacsi prikon, tym skor urobene a to som chcela vediet, ze kolko ma ten chlieb vahu, aby som vedela ci tych 1000 g alebo viac
he he, my baby sme v tomto absolutne neschopne :))
janka, ked si ju chces kupit, tak radsej zbehni do nejakeho elektra a tam ti poradia :)
ale aj cena zohrava svoju ulohu
tak to mas teda pestry program :) normalne ti az zavidim :)
kiez byta moja kamoska z UK prisla skor, ale tiez si urobime taku damsku jazdu ze az :) je to moje srdiecko a citim sa s nou veeeelmi fajn :)
ze je to super, mat niekoho takeho :)
mna cez vikend caka makacka na domceku priatelovych starych rodicov, fuuuu to bude
čo ti ja viem? ja mám dobrú tú prvú :D zrejme podľa ceny, aká ti vyhovuje :D
a podla čoho sa to vyberá? podľa príkonu? alebo kapacity?
dnes ma pride cakat na zastavku, ked pridem z roboty a pojdeme k nam, zajtra pojdeme spolu z BA a potom budeme spat u nas alebo u nich a cely piatok budeme pravdepodobne spolu a v piatok pojdeme von:-) alebo kupime zmrzku a ked bude zima skoncime u nas cela banda
dd:
mohol by si prosim Ta, tu dat tie recepty na chlebik, co si pisal, podla ktorych peciete?
janka a ako s kamoskou z londyna? idete niekam von dneska?