neviem co sa deje

Príspevok v téme: neviem co sa deje
jankaaa

mam dilemu, teda, mam priatela, ktory ma take zvlastne stavy... ma obdobie, kedy ma velmi moc lubi a vie to dat patricne najavo a potom zas pride obdobie, ked nemam ani sajnu, ci ma lubi... proste, je so mnu malo, to ze ma lubi mi povie malokedy a potom zas pride to obdobie, kedy je nesmierne stastny, ze je so mnou... viem, ze momentalne ma problemy s pracou, viem ze mu je luto, ze ide odtial prec, aj ked dobrovolne... ale ja som tu a neviem co mam robit, ci je to ten muz, ktory si chce riesit problemy sam a potrebuje cas, alebo mu davat max. najavo, ze ho lubim... ale je mi z toho zle:-((

jancecka

áno, to je taká vec, ako to nazvem ako robot, vysypeš zmes, vyleješ vodu, kvasnice a vlstne ako to píšu na zmesi, každá inak, a zapneš program. Zamiesi si, vykysne si a začne piecť a ty len vyberieš htový chlieb keď ti to zapípa :D o nič sa nestaráš a si šikovná gazginka lebo pečieš chlieb :D

jancecka

ale zase cesto by malo byť husté tak, aby sa ti neroztekalo, čiže nepotrebuješ formu :D kamoške to drží samé na plechu, dá papier na pečenie :D len musíš zistiť koľko ho správne treba piecť, aby bol aj v strede prepečený, pekárničky sú v tomto jednoduchšie, aj si samé umiesia cesto, takto tomusíš ručne :D

jancecka

hej v potravinách, alebo si objednaj na nete na dobierku :D a môžeš si vybrať akú zmes chceš, podla zloženia, aby si nemal ečka :D ja som spokojná a kamoška nemá pekárničku a kupuje zmesi a robí si chlebík v trúbe, len vravela že v plynovej to nejde dobre, v elektrickej :D vytvaruje bochník a už len dá piecť :D je to super

jancecka

pekárnička na chlieb, asi veľkosti mikrovlnky len oblúkovitá, záleží akú máš, ja som dostala na ježiška od rodičov, asi za 2500,- ale sú aj lacnejšie, kúpim si zmes na chlieb vysypem, pridám vodu a za 3 a pol hodinky mám teplý vonavý chlebík :D