mam dilemu, teda, mam priatela, ktory ma take zvlastne stavy... ma obdobie, kedy ma velmi moc lubi a vie to dat patricne najavo a potom zas pride obdobie, ked nemam ani sajnu, ci ma lubi... proste, je so mnu malo, to ze ma lubi mi povie malokedy a potom zas pride to obdobie, kedy je nesmierne stastny, ze je so mnou... viem, ze momentalne ma problemy s pracou, viem ze mu je luto, ze ide odtial prec, aj ked dobrovolne... ale ja som tu a neviem co mam robit, ci je to ten muz, ktory si chce riesit problemy sam a potrebuje cas, alebo mu davat max. najavo, ze ho lubim... ale je mi z toho zle:-((
neviem co sa deje
kde sa to kupuje na nete?
to sa teším :D ja som prehovorila už aj z rodiny aj kamošky na pekárničku a všetci sú spokojní, najprv hundrali že radšej si mohli kúpiť topánky, ale keď ucítili vôňu čerstvého chlebíka hneď sa všetky ich zlé pocity rozplynuli :D určite nebude banovať :D
a jancecka diky za ochotu, urcite si tie recepty vypytam
no myslim, ze to kupim mamine ako darcek, nech mame doma tu vec:-)
a potom ti môžem dať aj adresu odkiaľ si môžeš objednať zmesi, pokiaľ sa ti práve nechce pridávať viaceré komponenty, len vysypať a pridať vodu. ale tu nemôžem, bola by to reklama
pozri si na nete, mne naši objednali z tadiaľ :D sú rôzne cenové kategórie ale aj normálne v obchode kde predávajú že mikrovlnky by to mali mať ale cez net to je lacnejšie len to nebudeš mať dnes a my tiež väčšinou dávame na noc :D a ja to pečiem vo svojej izbe lebo chcem mať vôňu tam :D a dostaneš k tomu aj recepty :D
fakt ste ma presvedcili:-) Kde sa to kupuje?
baby..poviem vam, troska od temy..my mame doma tu pekarnicku a je to uplne super!nasi ju najskor vobec nechceli, ale bracho povedal, ze ju kupi na vianoce a basta.aj ju kupil a uz skoro vobec nekupujeme chlieb, len tak sem-tam polovicku..a chlieb z tej pekarnicky je dobry, uplne ako domaci robeny a dcerka to zboznuje, ked to miesi - vrci :D ta by stale len pri tom sedela :DD.a inak super je, ked ho daju na noc upiect a rano ked sa zobudite, mate vyvonanu celu kuchynu a cerstvucky chlieb na stole!a my tam nekupujeme zmesi, ale mame par receptov a podla toho tam dame suroviny..
jeej, to sa mi paci:-) tusim aj ja si kupim take
a ešte ničo,čo ja mám tú pekárničku, tak som k nej dostala aj recepty,nemusím si kúpiť zmes, stačí ak podla receptu dám všetky ingriediencie a zmes si tak vyrobím sama :D a môžem to používať aj prípadne len na miesenie cesta, napríklad na zákusok, alebo ked niečo pečieš, na koláč, potom vymiesené cesto vylejem na plech a dám do trúby. Môj chlebík ma tvar ako kváder, taký chutný malý, ako keby kúpiš chlebík na tousty, len trošku väčší :D