mam dilemu, teda, mam priatela, ktory ma take zvlastne stavy... ma obdobie, kedy ma velmi moc lubi a vie to dat patricne najavo a potom zas pride obdobie, ked nemam ani sajnu, ci ma lubi... proste, je so mnu malo, to ze ma lubi mi povie malokedy a potom zas pride to obdobie, kedy je nesmierne stastny, ze je so mnou... viem, ze momentalne ma problemy s pracou, viem ze mu je luto, ze ide odtial prec, aj ked dobrovolne... ale ja som tu a neviem co mam robit, ci je to ten muz, ktory si chce riesit problemy sam a potrebuje cas, alebo mu davat max. najavo, ze ho lubim... ale je mi z toho zle:-((
neviem co sa deje
To ano,v dnesnej dobe je to asi aj jedno.Aj baby aj chalani su zivi.
dd: ta mala slecna ale musi byt zlatucka :) juj, ja zboznujem male deticky :) su take krasne, drobulinke, zlatulinke :) urcite planujete aj druhe,ze? teraz by bodol chlapcek :)
Ze cernosko,hhh
ale aj baby vedia vystrajat
Hm,neviem,ci to maju chlapci v zivote lahsie.Mozno oni ano ale my maminy s nimi asi nie.. :)Tolko zbojstiev co navyvadzali....
no sak budem fakt plakat:-) ale vazne, ten tvoj syn vypada byt wow:-))
noo jeden nikdy nevie, mozno to bude maly cernosko a vtedy bude jedno, ci je to on, alebo ona :)))
no ja mam zatial dcerku jednu, 10.mes. a ked som ju cakala, mamina mi vravievala, ze aby to bol chlapec, ze ti to maju v zivote lahsie..a minule nedavno mi povedala: vies, ked mas prvu dceru, ze mozes byt rychlo starou mamou?? a ja som jej na to povedala: viem, uz teraz sa velmi tesim!! :D zostala uplne bez slov :D a paradoxom je to, ze mam starsieho brata, ktoremu sa akosi do plodenia potomkov nechce..a to mu uz taha na 28!a ja, co budem mat 23, tak uz mam babko :D
Vidis Janka o co si dosla? :))
no radanka, ze som ta nepoznala skor alebo skor tvojho syna:-))