Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

neviem co sa deje

Príspevok v téme: neviem co sa deje
jankaaa

mam dilemu, teda, mam priatela, ktory ma take zvlastne stavy... ma obdobie, kedy ma velmi moc lubi a vie to dat patricne najavo a potom zas pride obdobie, ked nemam ani sajnu, ci ma lubi... proste, je so mnu malo, to ze ma lubi mi povie malokedy a potom zas pride to obdobie, kedy je nesmierne stastny, ze je so mnou... viem, ze momentalne ma problemy s pracou, viem ze mu je luto, ze ide odtial prec, aj ked dobrovolne... ale ja som tu a neviem co mam robit, ci je to ten muz, ktory si chce riesit problemy sam a potrebuje cas, alebo mu davat max. najavo, ze ho lubim... ale je mi z toho zle:-((

dadah

pomaly dalej zajdete ako sa hovori. je lepsie si vybudovat taky vztah, ktory bude zalozený na poznaní jeden druheho, ako ist do toho velmi rychlo a bezhlavoo, len preto, ze su tam sympatie, ale to vas pripad nie je. tebe imponuje jeho pozornost, co je velmi mile. boze to je take pekne, ked sa vie chlap spravat k zene, tak ako si zasluzi. co by som ja za to dala:-)). laska je korením života, bez nej by bol zivot bez chuti.

vitana

no uz som tu :)
ahoj dada, som rada, ze ta tu vidim. je mi luto, ze tebe to trva dlhsie. ale kazdy sme iny. musis sa aj ty vzchopit a vyrovnat sa s tym :( co bolo uz sa nenavrati, musis ist dalej. Mysli teraz na seba, pozeraj sa dopredu, urcite aj ty chces byt stastna :) Ide leto, nie len my zaciname nosit suknicky, ale aj chlapy sa nam "lahsie" obliekaju :) kludne sa otoc za chlapom, ktory za to stoji, obzri si nejaku tu ritku :) zober sa s kamoskou a chodte len tak, poobzerat chlapov :) my sme tak chodili so spolubyvajucou, a vies, ze je to clekom sranda? :))

jankaaa

no, bol omameny z kamosky a vsimla som si ho aj predtym... a ci je zaujem z jeho strany, to neviem, staci mi len to ze je ku mne mily a je pri mne, zatial:-)))

dadah

jeeej tu sa na mna aj mysliii:-)). vazne nebol cas, zapocty, seminarky, dokoncenie bakalarky... hm, ale vies aspon, ci z jeho strany by bol zaujem? alebo sa len domnievas na zaklade jeho milych reakcii? ked o teba stoji, tak vydrzi a pocka na ten spravny moment, kedy aj ty budes pripravena vkročiť do noveho vztahu. poznate sa uz dost dlho a laska medzi kamaratmi nie je vyulucena. pred tym si si ho tusim vsimla, vsak, len on bol omameny z tvojej kamaratky, ak som to spravne pochopila.

jankaaa

dadah akurat som na teba dnes myslela, ze kde si:-) no ja rastika neberiem este vobec ako vztah:-) kamarata s ktorym mi je dobre, i ked by som bola rada, keby bolo nieco viac:-)) ale on sam vie, ze teraz by som nic vazne riesit nechcela:-)

dadah

ahojte baby. normalne sa hanbim, ze sa k vam po takej dlhej dobe prihovaram. citala som si prispevky takmer kazdy den v priebehu minuleho tyzdna, priznam sa ze niektore veci mi určite unikli.tento tyzden som tu prvy krag. chcem vas len pozdravit a pripomenut sa vam, hih. aby ste si nemysleli, ze som na vas zabudla, len nebol cas a posledne dni ani nalada. janka, nooo vidim, ze si sa prepracovala do noveho stadia a dokonca s novym chlapom. zavidenia hodné:-)), ze si sa z toho tak rychlo vylizala. to ja sa trapim uz styri mesiace, ale raz sa to musi podarit aj mne. ako sa hovorí klin sa klinom vybyja. asi je to najlepsi spôsob ako zabudnut. no ja nepatrim asi k tym, ktorí by boli schopní sa tak rychlo zamilovat, vhladom na to, ze este vo mne zijú nejake pozostatky lasky... tak ti prajem, aby bol Rastík tým pravým. hlavne ber vás vztah zatial ako kamaratstvo a nemaj velke ocakavania, aby si sa znova nesklamala. nechaj to plynut