mam dilemu, teda, mam priatela, ktory ma take zvlastne stavy... ma obdobie, kedy ma velmi moc lubi a vie to dat patricne najavo a potom zas pride obdobie, ked nemam ani sajnu, ci ma lubi... proste, je so mnu malo, to ze ma lubi mi povie malokedy a potom zas pride to obdobie, kedy je nesmierne stastny, ze je so mnou... viem, ze momentalne ma problemy s pracou, viem ze mu je luto, ze ide odtial prec, aj ked dobrovolne... ale ja som tu a neviem co mam robit, ci je to ten muz, ktory si chce riesit problemy sam a potrebuje cas, alebo mu davat max. najavo, ze ho lubim... ale je mi z toho zle:-((
neviem co sa deje
Kto vie,ci nedojde Rastik aj dnes :)))
A tak aj sa pozdava.Ja nie som konfliktny typ,tak pokial mi nezapichne noz do chrbta,tak sa da :))
chapem radanka:-(((( a inak co potencionalna nevesta? pozdava sa?
ahoj dd, no diskutujeme tu stale:-) vsetky mozne temy:-) tak dakujeme za prispevok:-))
no radanka, s rastikom nove nic, ale dufam, ze ked bude zajtra pekne, tak pride pre mna na korcule
U nas je velmi pochmurna nalada,lebo dosla moja potencionalna nevesta....Sak vies a preberali sme co a ako je a ako mohlo byt.... :((((
Si este tu?Co mas nove s Rastikom?
Ahojte dievcata!noo, citam, ze sa tu vasnivo diskutuje stale :). ked uz o tych dovolenkach..my sme s rodicmi nikde nechodili, ocina to nebavilo..ale v lete 2006 mi kamaratka vybavila au-pair v anglicku, blizko nej, tak sme tam boli spolu, to som bola 1.krat niekde mimo SR, aj pri mori atd..bolo super!potom sme chceli ist este vtedy s priatelom do Parize, ale prislo babatko, tak sme to odlozili..chceli sme ist aj do Krakova a Koprivnic, ale manzelovi po nehode zobrali vodicak a jazdim ja..este min. do konca tohto roka.takze Pariz by som videla realne mozno tak buduci rok v oktobri..chceme ist autom, mame Tatru 613 :), takze ak by sa to podarilo, bol by to skvely vylet.. :)
som tuuu
caute Janka a Vitanka,ste na nete?
na koľko plánujete ísť?