mam dilemu, teda, mam priatela, ktory ma take zvlastne stavy... ma obdobie, kedy ma velmi moc lubi a vie to dat patricne najavo a potom zas pride obdobie, ked nemam ani sajnu, ci ma lubi... proste, je so mnu malo, to ze ma lubi mi povie malokedy a potom zas pride to obdobie, kedy je nesmierne stastny, ze je so mnou... viem, ze momentalne ma problemy s pracou, viem ze mu je luto, ze ide odtial prec, aj ked dobrovolne... ale ja som tu a neviem co mam robit, ci je to ten muz, ktory si chce riesit problemy sam a potrebuje cas, alebo mu davat max. najavo, ze ho lubim... ale je mi z toho zle:-((
neviem co sa deje
Mne sa furt nevesta teda potencionalna nevesta smeje,ze budem mat vnucku a potom si dojdem na svoje.A ja sa zase smejem,ze kto vie ci nebudem mat raz zase samych vnukov :))))
joj chudatko, to mi je luto. Aj moja kamoska ma dvoch chalanov, a furt knuci, ze by chcelu dcerku cesat, kupovat jej barbinky.... :) ale ani dvaja fagani nie su zli :)
Presne tak jak pise vitanka..
ale janka, nestresuj :) sak aj ty budes mat doraz :) pomozes trosku Rastikovi a uz to pojde, neboj nic :)
Nemam dievcatko :(((
No vidis?Skoda ze je zadany.Dali by sme vas dokopy.Ten by za tebou chodil urcite kazdy den,ako ho poznam :)
Uf no 18 a 17 :) kde su tie casy :)
Ale neboj, raz urcite vystretli :) a ozaj, ty nemas dievcatko? iba dvoch synov?
Oni to tak vazne beru nejak od zaciatku.Su kazdy den spolu.Mne to pripada,ze maju podobny vztah ako ja s manzelom.
no on uz ma vazny vztah a ja nieee
hm,ze by baby?Aj to je mozne-ked boh da,aj motyka vystreli :))))