mam dilemu, teda, mam priatela, ktory ma take zvlastne stavy... ma obdobie, kedy ma velmi moc lubi a vie to dat patricne najavo a potom zas pride obdobie, ked nemam ani sajnu, ci ma lubi... proste, je so mnu malo, to ze ma lubi mi povie malokedy a potom zas pride to obdobie, kedy je nesmierne stastny, ze je so mnou... viem, ze momentalne ma problemy s pracou, viem ze mu je luto, ze ide odtial prec, aj ked dobrovolne... ale ja som tu a neviem co mam robit, ci je to ten muz, ktory si chce riesit problemy sam a potrebuje cas, alebo mu davat max. najavo, ze ho lubim... ale je mi z toho zle:-((
neviem co sa deje
no nieee, sak ja som v robote teraz:-))
Janka a ja ze je tam Rastik ked si sa tak na dlho odmlcala...
ahooooj
Ahoj vitanka
Baby, mam pracicku, tak sa vypinam, majte sa zatial :)
inak mam sestru, je odo mna o 10.5roka mladsia, nasim sa tak pritrafila..a ta je tiez tak pre potesenie..sice bola taky cert maly do 6rokov, ale zasa teraz, ked uz bracho je cely den v robote, ja som prec, tak je to jedine ozivenie pre nasich :)..my inak s manzelom tiez chceme, ak bude vsetko v poriadku tiez tak neskor este, aby sme sa nenudili :).
Vitanka to ti verim a myslim,ze v dnesnej dobe uz ine ako hyperaktivne dietko ani neexistuje.
no, planujeme..aj druhe..ale az neskor..najskor musim ja zostatnicovat(dufam sa to podari teraz v maji) a manzel tiez(v juni..) no a potom po materskej by sa hodilo aj do prace aspon na rok :D..chlapca by som veru chcela :D ale krstna mi povedala, ze druhe bude tiez dievcatko..ale mne je jedno..len nech je zive a zdrave :) aj to prve mi bolo jedno a dcerku by som najradsej stiskala cely den, bozkavala a nosila na rukach..len ked je taka tazka :D..
My sme vzdy chceli,ze najprv budeme mat dve deti a potom to tretie neskor pre potesenie.Ale myslim,ze si uz radsej pockam na vnuca :)Uz byvam z toho taka unavena a s vnucatkom sa pohram a potom ho odovzdam spat k mamine a ocinovi,nech sa staraju.
:) no o tych zbojstvach mas isto kopec pribehov :) aspon budes mat co vnucatam vypravat :) ta moja kamoska, ta co chce mat dcerku, ma synov tiez dvoch, dokonca oboch hyperaktivnych....tak zeny, to by som vam radila vidiet, resp. zazit. ja som ich RAZ strazila jeden den, koniec, uz nikdy viacej. su to mali certi...uprimne tu moju kamosku lutujem :(