mam dilemu, teda, mam priatela, ktory ma take zvlastne stavy... ma obdobie, kedy ma velmi moc lubi a vie to dat patricne najavo a potom zas pride obdobie, ked nemam ani sajnu, ci ma lubi... proste, je so mnu malo, to ze ma lubi mi povie malokedy a potom zas pride to obdobie, kedy je nesmierne stastny, ze je so mnou... viem, ze momentalne ma problemy s pracou, viem ze mu je luto, ze ide odtial prec, aj ked dobrovolne... ale ja som tu a neviem co mam robit, ci je to ten muz, ktory si chce riesit problemy sam a potrebuje cas, alebo mu davat max. najavo, ze ho lubim... ale je mi z toho zle:-((
neviem co sa deje
za malinko:-)). a este nieco. ak mas pocit, ze k vestici ist potrebujes, alebo je to nieco, co si v zivote chces vyskusat, tak ti to odporucam aspon ako taku skusenost. aj ked som ja z tade odchadzala s tym, ze nic z toho, co mi povedala ma cakat nebude, som rada, ze to mam za sebou. napriklad, kamaratka k tej vestici uz bola zo tri razy a nieco sa jej uz aj vyplnilo. alejandra, teraz mi napadlo, ze na tomto forume, bola uz rozoberana tema vestica v KE. skus pohladat, ci tam nenajdes nejaku odpovedat. necitala som si tie prispevky, cize ani neviem, ake tam padli vyjadrenia.:-)
dadah dakujem za tvoju odpoved, uplne mi to stacilo, pekne si to opisala..a tymto prosim o vyjadrenie aj inych dievcat, a mam pocit, ze vitanka je z KE, hoci ona tu nieco spomenula , ze vestici by clovek verit nemal, ale ci nahodou ona nevie o niecom, niekom takom..kto by sa tomu venoval...alebo ako som spominala niekde v okoli KE, PO, HE, MI a tak...
ahoj alejandra. fuha, ako som napisala, nemam s tym velke skusenosti. toto bola moja prva navsteva u vestici. ja som bola uz davno odhodlana ze k nejakej niekedy urcite pojdem, potom som si to rozmyslela, lebo kamaratka ma predbehla a tiez to vyskusala. to ma trosku odradilo. bala som sa, ze aj mne povie take detaily, nieco, co moje usi zrovna pocut nebudu chciet. nakoniec som sa, ale az po roku rozhodla, ze pojdem. vestila mi z troch druhov kariet. kazdy ma svoj vlastny styl vestenia. pocula som aj o rôznych jasnovidcoch, ktory nepotrebuju ziadne pomocky, staci im kontakt s osobou a maju vidiny. celkom tym jasnovidcom aj dôverujem, ale k nim by som sa neodvazila ist. treba si naist fakt niekoho osvedceneho, kto ma dobre meno. neviem ti vôbec poradit, lebo som z BA, ale u vestici som bola v okoli BA. a pokial ide o otazku ci verim vesticiam, ani sama neviem. hlavne neverim tomu, co povedala mne.
ahoj, aj tebe prajem pekny zvysok dna a nenechaj si ho pokazit pocasim. vlastne u vas v KE-tusim si z tade, je situacia mozno ina.
dadah...chcem sa ta spytat vlastne lentolko, ze kde si bola u vestici? Myslis ze je to pravda co ti ona povie? ze dokaze vyvestit? Ti naozaj existuju taki ludia co vidia veci dopredu, ale co vedia co sa priblizne stane? Ako je to v ich zivote a tak....??? Ty tomu veris? A ak mozem, chcela by som vediet aj nazor ostatnych ludi, ci tomu veria a ci ist teda k tej vestici, ja by som aj mala zaujem, preto sa pytam na tuto otazku...a este nieco ak niekto pozna niekoho kto je z KE, teda kto vesti, ale naozaj niekto normalny a nie ze si iba vymysli bludy....tak nech ma prosim kontaktuje, vazne by som mala zaujem za takouto pani skocit a porozpravat sa..ze co mi vlastne povie....moze to byt vazne zaujimave. Inac som z KE, takze ak niekto niekoho pozna, alebo aspon nieco v blizkosti, nech napise. Dakujem pekne...
nemam moznost porovnania, ale vzhladom na to, ze si nepytala ani peniaze-samozrejme, ze som jej zaplatila, ved by som mala vycitky, keby nie, si nemylsim, ze by tu pracu robila z umyslom ludi klamat. mala som pocit, ze to ma ako hobby popri dôchodku. neviem, moc tomu ani neverim, lebo mi povedala, ze ten vztah, ktory skoncil, bude mat v buducnossti este pokracovanie, cize nema zmysel, aby som na neho zabudla. ale kedze vidim ako sa veci skutocne maju, tak sa od jej slov uplne dištancujem a neverim tomu. a co take urobil, ze si ta znovu tak velmi naklonil? zacal si ta viac vsimať?? to je pekne, ked sa clovek dokaze v tom istom vztahu znova zalubit. ozaj ako z filmu.
baby ja padam dom :) prajem vam vsetkym pekny zvysok dna :)
nemas za co dadah :) ano, presne, preto som taka stastna, lebo som sa do neho znova zamilovala :) aj zivota ma viacej bavi :)
A ozaj, ja si myslim, ze tej vestici by si verit nemala :) su to potvory :) Neeeboj nic, tolko chlapov beha po svete :)
ja len dufam, ze laska si najde mna. lebo mne sa ju uz hladat nechce. urobila som pre to vela, ale bola to koniec koncov zbytocne vynalozena energie. prajem vam, aby sa vam v laske dobre vodilo, ked ste si uz tych svojich chlapov vytipovali ako muzov cislo jedna. vitana, vy ste tusim s frajerom teraz za dobre, vsak? pisala si nieco o znovuzalubenii:-))))
:-)))) vitanka, dakujem za velmi usmevny a povzbudivy príspevok. presne tak sa aj snazim konat- nepozerat sa za zatvorenými dverami. ked uz aj ta chut pozriet sa na nejakoho chlapa sa takmer vytratila, ale musim s tym nieco urobit. presne ako si napisala, ide leto. to je taky symbol slobody. uvidim, co mi prinesie, ale predpokladam, ze ziadnu z menu. som sa vam ani nepochvalila. bola som konncom marca u vestici. chcela som si usporiadat v hlave myslienky a hlavne posunut sa dalej. a vyzera to tak, ze tento rok, co sa lasky tyka je pre mna nula bodou. vraj laska bola minuly rok, co v podste mozem aj potvrdit. ale bereim to vsetko velmi z rezervou. kazdy si zivot zariaduje podla seba a taka vestba moze byt len návodom ako sa urcitim veciam vyvarovat, alebo ako sa priblizit k vlastnemu cielu:-))