mam dilemu, teda, mam priatela, ktory ma take zvlastne stavy... ma obdobie, kedy ma velmi moc lubi a vie to dat patricne najavo a potom zas pride obdobie, ked nemam ani sajnu, ci ma lubi... proste, je so mnu malo, to ze ma lubi mi povie malokedy a potom zas pride to obdobie, kedy je nesmierne stastny, ze je so mnou... viem, ze momentalne ma problemy s pracou, viem ze mu je luto, ze ide odtial prec, aj ked dobrovolne... ale ja som tu a neviem co mam robit, ci je to ten muz, ktory si chce riesit problemy sam a potrebuje cas, alebo mu davat max. najavo, ze ho lubim... ale je mi z toho zle:-((
neviem co sa deje
ahoj
ahojte
citala som si o tom nestasti-nie na nete, ale to, čo ste vy popisali. to dievca oslavovalo narodky v ten den ako ja. nemam na to ani slov. taketo veci sa deju na svete žial denne. kopu mladych ludi zahynie tymto nestastnym sposobom. čim vaic pocuvam o nestastiach, tym viac si vazim život.
no neprisiel, ale ani som to necakala, sak vypada ze bude prsat, joj tak solarko? ja cakam na zajtrajsie dobre pocasie, aby prisiel s korculami
caute baby, tak ako janka? bol rastik?
ja idem o chvilku do solarka, tak som len na skosk prisla :)
no vidno, ze sa zrutil, ty kokso... starasne. tak sa maj pekne zatial a hlavne bud pri synovi najviac ako sa da:-(
No uz idu mladi.potom sa zase ozvem...
ehm.on sa z toho vsetkeho zrutil.predpokladam,ze ani nevie,co robi :(
tej babe co soferovala posiela stankin otec smsky?
Asi pred tristvrte rokom aj tu u nas vo vchode zomrel asi 26 rocny chlapcisko pri autonehode-presiel do protismeru pri tej restauracii Zubor.