mam dilemu, teda, mam priatela, ktory ma take zvlastne stavy... ma obdobie, kedy ma velmi moc lubi a vie to dat patricne najavo a potom zas pride obdobie, ked nemam ani sajnu, ci ma lubi... proste, je so mnu malo, to ze ma lubi mi povie malokedy a potom zas pride to obdobie, kedy je nesmierne stastny, ze je so mnou... viem, ze momentalne ma problemy s pracou, viem ze mu je luto, ze ide odtial prec, aj ked dobrovolne... ale ja som tu a neviem co mam robit, ci je to ten muz, ktory si chce riesit problemy sam a potrebuje cas, alebo mu davat max. najavo, ze ho lubim... ale je mi z toho zle:-((
neviem co sa deje
Jeeeej vy mate tolko zvieratiek?Ja mam zvieratka velmi rada.My mame len Dzekyho a potom papagaja Kika.
On je vylucne macaciu stravu-whiskas,friskis...A pije macacie mliecko,lebo to nase obycajne nei pre macicky moc dobre-on z neho hnackoval.No a potom este surove vymrazene masko.A pravdaze ze aj granule pre macky.
my mame 2 psov, macky 3, andulky, a potom take ze zajacov, sliepky a kacky a momentalne male kuriatka
co mu davate jest?
Mate aj vy doma nejake zvieratka?
Inac je velmi peknucky,je farby colour point.A je aj taky kludny a vycsinu dna prechrapka a preje.Strasne rad je a je to na nom aj videt,je z neho taka gulisko.
Tak to ti teda povim,ze on je riadne chlpaty.Ma nenormalne hustu srst.A jak sa jeduje,ked ho cesem.Normalne zapasi s hrebenom.Tiez s nim boli na zaciatku trosku starosti,lebo to ocko mu musel zverolekar vycistit a zasit,no ale uz je to za nami chvala bohu.
ale taku poriadnu chlpatu macku by som chcela aj ja
My sme mali predtym tiez perzsku macicku 16 rokov,ale uz nam umrela na starobu a maly si akosi nevedel na to zvyknut,ze ju uz nemame,tak sme si zobrali tohoto vymyselnika.Vacsinou mi tu chrapka na ruke na stole,ked pisem ale dnes sa chce akosik hrat a stale do mna zapara :)
hm,to je smutne.