mam dilemu, teda, mam priatela, ktory ma take zvlastne stavy... ma obdobie, kedy ma velmi moc lubi a vie to dat patricne najavo a potom zas pride obdobie, ked nemam ani sajnu, ci ma lubi... proste, je so mnu malo, to ze ma lubi mi povie malokedy a potom zas pride to obdobie, kedy je nesmierne stastny, ze je so mnou... viem, ze momentalne ma problemy s pracou, viem ze mu je luto, ze ide odtial prec, aj ked dobrovolne... ale ja som tu a neviem co mam robit, ci je to ten muz, ktory si chce riesit problemy sam a potrebuje cas, alebo mu davat max. najavo, ze ho lubim... ale je mi z toho zle:-((
neviem co sa deje
Ahojte,ako sa dnes mate? :D
dobre rano baby, vitanka si tu? ako si dopadla?
no to ano, keby prsalo, tak by ma uz prekotilo... a teraz bude mat vela skoly, tak to bude krute, pre mna:-))) snad v lete dozenieme
Dnes vyzeralo pocasie dost na dazd.Este dobre,ze neprsalo,ze vam to s Rastikom vyslo. :D
si neviem predstavit, ze by nam macka zjedla andulku
Urcite sa aj sama andulka bala,ze co sa to vlastne deje.A ked ju tvoj ocino chytil,tak jej zrejme padol kamen zo srdca :) Macicka sa uz urcite tesila na papkanicko :)Ale ma to dnes bez.
no a tie skoky na chodniku:-) uplna skoda, ze sme to nenatacali:-))) a este predtym keby si videla ako ta andulka naburala do rolety, len take ze tresssk
Hhhh,to by som si rada pozrela v priamom prenose :DDDD
no to ano, macka pistala, andulka a dokonca aj ocino:-))
Tak ste potom mali aj trosku folkloru s tou andulkou :)))