mam dilemu, teda, mam priatela, ktory ma take zvlastne stavy... ma obdobie, kedy ma velmi moc lubi a vie to dat patricne najavo a potom zas pride obdobie, ked nemam ani sajnu, ci ma lubi... proste, je so mnu malo, to ze ma lubi mi povie malokedy a potom zas pride to obdobie, kedy je nesmierne stastny, ze je so mnou... viem, ze momentalne ma problemy s pracou, viem ze mu je luto, ze ide odtial prec, aj ked dobrovolne... ale ja som tu a neviem co mam robit, ci je to ten muz, ktory si chce riesit problemy sam a potrebuje cas, alebo mu davat max. najavo, ze ho lubim... ale je mi z toho zle:-((
neviem co sa deje
No to je mozne,mozno potrebuje ta viacej spoznat a mat istotu...
neviem, tak mal zatial jednu babu aj to kratko... ale mam z neho niekedy pocit, ze caka na ten spravny cas... a ako povedala kamaratka, chlapi su pozadu, este mu nedoslo ze ma lubi:-)))
No veru,netreba to uponahlat.Mozno je aj trosku hanblivy,ci nie?
rozvinulo asi nie, podla mna je to stale take iste, ale ved ani casu na to nie je... teraz ma skolu a boli sme spolu malo... ale keby bolo take leto ako minuly rok, ze sme mali na seba dost casu, tak by to bolo pekne:-))
:DDD Len popis a uz sa aj medzi vami nieco blizsie rozvinulo,ci to stale beriete este tak trosku sportovo?
no ja neviem, asi si lahnem ked pridem domov, ale mozno si v buse pospim, tak ma to snad prejde... a vecer teda popisem s rastikom:-))
Dnes mam taky volnejsi den.Muz ide na nocnu,takze aj odniesol maleho do skoly aj pre neho isiel.Ja som od rana navarila,chleba sa mi dopeka,dala som prat-aaaaaa take bezne kazdodenne veci.A ty co mas dnes na plane?
tak som myslela ze som neni, hlas mam v poriadku, ale ta hlava ostala... a co mas inak dnes na plane? joj skoda ze tu neni vitanka
Ved si uz bola vyliecena..nepisala si,ze si este chora :(
ja len dufam ze som si vcera nevratila nejaku chorobu