mam dilemu, teda, mam priatela, ktory ma take zvlastne stavy... ma obdobie, kedy ma velmi moc lubi a vie to dat patricne najavo a potom zas pride obdobie, ked nemam ani sajnu, ci ma lubi... proste, je so mnu malo, to ze ma lubi mi povie malokedy a potom zas pride to obdobie, kedy je nesmierne stastny, ze je so mnou... viem, ze momentalne ma problemy s pracou, viem ze mu je luto, ze ide odtial prec, aj ked dobrovolne... ale ja som tu a neviem co mam robit, ci je to ten muz, ktory si chce riesit problemy sam a potrebuje cas, alebo mu davat max. najavo, ze ho lubim... ale je mi z toho zle:-((
neviem co sa deje
tak ja zajtra do prace, do lekarne si pojdem kupit nejaky vyzivovy doplnok na precistenie organizmu lebo ako vidim, po kazdom jedle mi je tazko...a urcite si trosku zacvicim:-) pokukam opat nejake dovolenky a budem drzat rastikovi palce, lebo ma zapocet z matiky
Ehm,majovky.A ty co planujes na zajtra?My sa prave dohadujeme s manzelom,on chce ist v piatok na krv do TT a chce zobrat auto a ja ho presviedcam,ze potrebujem maleho viezt do skoly,tak to budeme musiet doriesit :(
to uz su fakt ceresne?
Zajtra ani neviem,take bezne denno-denne veci.Ale dnes sme uz praskali do hlavy ceresne.Sice este nie su vsetky zrele,ale uz je ich vela cervenych.A zajtra sa chystaju na dalsiu ofenzivu ceresni zase mladi :D
no to ano, ja som v zahrade uz dlho nebola robit, len tak pozriet, musim to zmenit... a zajtra co chystas?
Na zahrade bolo robotne. :D Tam je stale co robit.Ale aspon rozhybeme svoje stare kosti.
no sak je, je to pekne, ale ja potrebujem take objatie, ktore ma lubi:-)) a ako bolo dnes na zahradke?
:-))))Tak to je veeeeeelmi dobre. :DDDD
ale radanka, ved mi sa objimame stale:-))
Ahoj Janka.Objimal?Waw,ved to je posun o meter a nie o milimeter :DDDDDD