mam dilemu, teda, mam priatela, ktory ma take zvlastne stavy... ma obdobie, kedy ma velmi moc lubi a vie to dat patricne najavo a potom zas pride obdobie, ked nemam ani sajnu, ci ma lubi... proste, je so mnu malo, to ze ma lubi mi povie malokedy a potom zas pride to obdobie, kedy je nesmierne stastny, ze je so mnou... viem, ze momentalne ma problemy s pracou, viem ze mu je luto, ze ide odtial prec, aj ked dobrovolne... ale ja som tu a neviem co mam robit, ci je to ten muz, ktory si chce riesit problemy sam a potrebuje cas, alebo mu davat max. najavo, ze ho lubim... ale je mi z toho zle:-((
neviem co sa deje
dobre ranooo
Jasnacka,Janka,tak si to spolu uzite :DDD
za chvilku pride rastiiiik, o osmej:-)))
jaj dobre, lebo som sa rozpravala o tej sliznici a som si tak spomenula ze sa to tykalo aj maternice... ale tentokrat som myslela sliznicu na lavej strane... dakujem za odpoved, bolo mi to na to, aby som sa nestrachovala, ze mam nieco s maternicou
Janka,sliznica je aj v maternici,sliznica je aj v nose,je aj zaludocna sliznica....Na co to potrebujes?
radanka sliznica nie je maternica, vsak?to mam pomylene
ahoj radanka, no idem zehlit, potom za kamoskou a potom rastik, tak neviem ci sa tu dnes este vyskytnem ale pekny den ti prajem zatial:-)
Tak to sa tesim Janka.Dnes je krasne,tak si to uzijete. :DDDD
ahoj radanka, som tu... no pride dnes, sme si vcera pisali a mi vravi ze hmm tusim dnes nemas dobru naladu, neviem ako na to prisiel, ale nemala som... a on hned ze pride zajtra, teda ako dnes, fakt ako toto, je to od neho krasne:-)
Dobre rankooo.Janka,ked budes na nete,ozvi sa..Rastik teda dnes pride?