Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

neviem co sa deje

Príspevok v téme: neviem co sa deje
jankaaa

mam dilemu, teda, mam priatela, ktory ma take zvlastne stavy... ma obdobie, kedy ma velmi moc lubi a vie to dat patricne najavo a potom zas pride obdobie, ked nemam ani sajnu, ci ma lubi... proste, je so mnu malo, to ze ma lubi mi povie malokedy a potom zas pride to obdobie, kedy je nesmierne stastny, ze je so mnou... viem, ze momentalne ma problemy s pracou, viem ze mu je luto, ze ide odtial prec, aj ked dobrovolne... ale ja som tu a neviem co mam robit, ci je to ten muz, ktory si chce riesit problemy sam a potrebuje cas, alebo mu davat max. najavo, ze ho lubim... ale je mi z toho zle:-((

jankaaa

ahoj radanka, tak tusim ze ludi s mojim problemom pribuda... teda s podobnymi... a je ich tusim dost... uz si hore?

radana

mayya,naozaj zalezi len a len na tebe,ci sa s tym dokazes vyrovnat.Ci mu znova zacnes verit a mal by sa aj on velmi velmi snazit,ked mu teda das druhu sancu.Ja som velmi tvrdohlavy clovek a naozaj by som neveru neodpustila.Moj manzel to velmi dobre vie,par krat sme o tom hodili slovo a aj vie,ze keby take nieco urobil,tak aj ked ho mam ako kolvek rada isiel by kade lahsie.Odpustit neveru je velmi tazke.Tvoj manzel ti tym velmi ublizil.O napravu by sa mal snazit najma on..

mayya

som rada ze som trafila na niekoho kto ma za sebou 20rocne manzelstvo my sme spolu desiaty rok teda az 1.8.ak to dovtedy vydrzi

mayya

vies ja som si tiez myslela ze by som neveru nevedela odpustit,kym sa to nestalo ani neviem ako som to dokazala asi kvoli detom a aby som nebola sama a stale ho lubim to je fakt ale strasne to boli je to o to horsie ze doma nema robotu a tak odchadza aj na tri tyzdne a toto ja zle znasam keby som ho mala pri sebe mozno by to bolo ine na druhej strane ked je doma tak sa hadame ale stale citim ze mu to nie je jedno a vzapäti o tom pochybujem vsak mi sibe,nie?ani nevies aka som ti vdacna

radana

mayya,vobec sa za to ,ze ho kontrolujes neobvinuj.Je to uplne normalne po tom, co ti spravil.Vela zalezi na tebe,ci mu este niekedy dokazes verit.Ja osobne by som neveru neodpustila a to mam za sebou 20rocne manzelstvo.Ale naozaj vela zalezi len a len na tebe.To,ze ho kontrolujes a stale upodozrievas je po nevere uplne normalne a myslim si,ze na tvojom mieste by to robila kazda.Ved sa ani nie je co cudovat-sklamal ta.A kedze sa bojis dalsieho sklamania....

mayya

to on.chceme to napravit,obaja,ale ja mam pocit ze na to nejdem dobre.vkuse ho kontrolujem,podozrievam,hrabem sa mu v mobile- sama sebe sa za to hnusim ale neviem si pomoct viem ze to nesmiem robit lebo ho dusim ale ked mi po prvy krat nebere mobil ide to so mnou s kopca prejde ma to alebo budem stale taka? ak hej tak nas vztah to urcite zabije co mam robit? aj to ze so mnou pises je dost vela,konecne nieco robim uz mi sibe ako stale na neho myslim aked je doma tak sa ho stale len vypytujem aj ked viem ze mam byt ticho