mam dilemu, teda, mam priatela, ktory ma take zvlastne stavy... ma obdobie, kedy ma velmi moc lubi a vie to dat patricne najavo a potom zas pride obdobie, ked nemam ani sajnu, ci ma lubi... proste, je so mnu malo, to ze ma lubi mi povie malokedy a potom zas pride to obdobie, kedy je nesmierne stastny, ze je so mnou... viem, ze momentalne ma problemy s pracou, viem ze mu je luto, ze ide odtial prec, aj ked dobrovolne... ale ja som tu a neviem co mam robit, ci je to ten muz, ktory si chce riesit problemy sam a potrebuje cas, alebo mu davat max. najavo, ze ho lubim... ale je mi z toho zle:-((
neviem co sa deje
To je dobre,ze tak pekne na neho myslis..
akurat mi vcera rozpraval, ze sa este na nikoho nikdy nehneval, ze len raz, ze hmm krasa krasa
nikto nebude oslavovat, to len tak, v ramci volneho casu:-)) ved rastik si zasluzi nie?
Kto bude oslavovat?Pre Rastika? :D
noooo, teraz je on na rade:-)) v sobotu pecieme pizzu a tortu:-))
To som rada,ze si sa odhodlala mu uz aj nieco naznacit :DDD
bavili sme sa len o tom, ze hmm teda ja som mu povedala, ze som k nemu max. uprimna a ze som rada, ze je a take tie veci...no a to more, vravi, ze rozmysla o tom velmi
Aaa,tak ja ako vzdy po starom.Maly este chrapka,tak si robim trosku siestu.A bavili ste sa s Rastikom aj o tom,co sme ta do toho tak trosku tlacili? :DDD A ako to vyzera teda s tym morom?
ahoj radanka, no skvele sme sa porozpravali a som ho nalomila, aby siel k tomu moru:-) ty ako?
Dobreeee.Ako ste sa mavali??