mam dilemu, teda, mam priatela, ktory ma take zvlastne stavy... ma obdobie, kedy ma velmi moc lubi a vie to dat patricne najavo a potom zas pride obdobie, ked nemam ani sajnu, ci ma lubi... proste, je so mnu malo, to ze ma lubi mi povie malokedy a potom zas pride to obdobie, kedy je nesmierne stastny, ze je so mnou... viem, ze momentalne ma problemy s pracou, viem ze mu je luto, ze ide odtial prec, aj ked dobrovolne... ale ja som tu a neviem co mam robit, ci je to ten muz, ktory si chce riesit problemy sam a potrebuje cas, alebo mu davat max. najavo, ze ho lubim... ale je mi z toho zle:-((
neviem co sa deje
ahoj radanka, ano torta chutila a tusim si pojdem este dat:-))) a vcera som sa necitila nejak vo svojej kozi, nevadi... a boli sme vonku az 4, to je velaa:-)))))a ci som sa posunula, hmm co ja viem, asi tak ze ma rastik dlhsie obimal:-)))))))ň
Ahoj Janka.Ako dopadol dnesny den.Torta chutila?Hm,my sme mali len kysnuty marhulovy a slivkovy kolac.Boli sme cely den na zahrade,dnes bolo velmi pekne.Dufam ze ste sa zase posunuli s Rstikom o dalsi milimetrik dopredu :DDD Este varim rizoto,aby sme mali na zajtra,lebo zase ked vyjde pocasie ideme trosku porobit na zahradu..
ahoj radanka, dnes je ale pekne, vsak? uz mam tortu spravenu:-) a hokej ako dopadol? zas nic neviem
ahoj radanka, no to ano, ten mm je super:-) tak dakujem ze ma podporujete:-) idem uz spat, tak aj tebe bru noc, papa:-)
Janka,ale aj milimeter je lepsie ako nic :DDD
ahoj radanka, ale co, s rastikom je to mozno o mm lepsie, ale je:-) sak zajtra nieco poriesime... aj tebe vitanka pekny piatok a vikend a hlavne nech priatel poslucha
ahojte baby, dnes som v praci nebola, mala som dovolenku. takze si uzivam volna :) nemam velmi vela casu, tak nejdem citat, len vam chcem popriat krasny piatkovy vecer a este krajsi vikend :)
Janka uzi si to s Rastikom, ked pojdete vonku a nezabudni si otvorit srdiecko :)
Radanka a ty si poriadne oddychni a naber novych sil do dalsieho tyzdna :)
Majte sa kocky, pa a cmuk v pondelok :)
Janka,musela som na rychlo odist-isli sme dat trosku auto dokopy-umyt ho,nabalzamovat,poumyvat okna na nom...Lebo uz vyzeralo otrasne-stale sa na nom jazdi,no nejak nebolo casu sa mu aj venovat...Takze pises,ze s Rastikom ste postupili do dalsieho kola? :DDD
radanka isla si prec? a vitanka ty si neni dnes v praci?
no hej a konecne sa mi aj on zacal zdoverovat, teda aj predtym, ale teraz tak viac:-)) inak co hokej? sklamana?