mam dilemu, teda, mam priatela, ktory ma take zvlastne stavy... ma obdobie, kedy ma velmi moc lubi a vie to dat patricne najavo a potom zas pride obdobie, ked nemam ani sajnu, ci ma lubi... proste, je so mnu malo, to ze ma lubi mi povie malokedy a potom zas pride to obdobie, kedy je nesmierne stastny, ze je so mnou... viem, ze momentalne ma problemy s pracou, viem ze mu je luto, ze ide odtial prec, aj ked dobrovolne... ale ja som tu a neviem co mam robit, ci je to ten muz, ktory si chce riesit problemy sam a potrebuje cas, alebo mu davat max. najavo, ze ho lubim... ale je mi z toho zle:-((
neviem co sa deje
Boze dnes ma boli nenormalne hlava z unavy.Bola som pozriet nase mile pani uradnicky a takto sa to prejavilo :D idem si dat paralen.Ten to spravi..A este maly sa tu okolo mna tmoli slubila som mu zmrzku,ked bude dobry,tak teraz do mna dobiedza..Ale mne sa do takeho horka nechce ist,tak bude musiet nejaku hodinku este vydrzat.Zapla som mu v telke pesnicky,tak je uz kludny.
mas pravdu, je to daleko a musim o 5 vstavat, ale uz som si zvykla a busy chodia stale... a tiez je to urcite lepsie ako sediet doma, takto si zarobim aspon na dovolenku a nejake tie moje vydavky:-) a tiez je urcite dobre mat nejake skusenosti pracovne a aspon mam zorganizovany den, co ja velmi potrebujem
Viem,ze aj v psa brali uctovnicky..To mas dost daleko dochadzat.Muz tiez dochadza kazdy den do Blavy ale im chodia podnikove autobusy,takze sa to da..
ja robim v BA v jednom call centre, tak do toho septembra-oktobra by som tu chcela ostat a potom si najst to miesto uctovnicky, alebo nieco take
Tak nejak.My sme taka autickarska rodinka.Muz zase v tej druhej automobilke..Ozaj a kde robis ty?Teda ked mozes napisat..
syn robi v peugeote?
Chceli sme,aby si syn kupil v robote auto,ale tam ponukaju take akcie na kocku...Takze nic z toho.A tiez zivit dve auta je dost vela a este v nasom pripade.Ale vela krat sa nam stane prave podobna situacia,ze potrebujem aj ja auto,aj muz.Tak to nejak latame.
Dohodli sme sa tak,ze pojde rano na krv a potom odveze maleho do skoly,ze mi da z TT vediet,ked bude odchadzat a ja zatial maleho vychystam.Uz som dnes hovorila ucitelke,takze je to ok.No tak bude nejakych 10-20 minut meskat..
no to mas pravdu s tymi ceresnami:-))))a ako ste vyriesili to auto na piatok?
Oni to maju tak a ja sa im do toho nemiesam a ani nemozem..My mame ceresne uz nadherne cervene,ale aj tak na zahradu pojdeme az v piatok,jak vyberem maleho zo skoly.Ale mladi boli aj vcera a sa ich uz napraskali.Dnes idu na to vystupenie,tak som sa smiala,ze ja na ich mieste by som dnes na ceresne nesla,lebo sa im moze stat,ze predstavenie nakoniec presedia na vecku :DDD