mam dilemu, teda, mam priatela, ktory ma take zvlastne stavy... ma obdobie, kedy ma velmi moc lubi a vie to dat patricne najavo a potom zas pride obdobie, ked nemam ani sajnu, ci ma lubi... proste, je so mnu malo, to ze ma lubi mi povie malokedy a potom zas pride to obdobie, kedy je nesmierne stastny, ze je so mnou... viem, ze momentalne ma problemy s pracou, viem ze mu je luto, ze ide odtial prec, aj ked dobrovolne... ale ja som tu a neviem co mam robit, ci je to ten muz, ktory si chce riesit problemy sam a potrebuje cas, alebo mu davat max. najavo, ze ho lubim... ale je mi z toho zle:-((
neviem co sa deje
Jasne na autobuske robia leeen dobru zmrzku :D
no som, bola dobra zmrzka?
Ahoooj Janka,si uz tu?
tak dobru chut radanka, papa
Budem uz koncit Janka,idem s malym na tu slubenu zmrzku,sice ochladit sa moc neochladilo,ale do vecera cakat nebudeme :DDD Potom sa este ozvem ahojky.
Hhhh,tak to by bolo zrejme len na tu pergolu a este chce zacat ten plot z kamena.. :DDDDD
fu ale to vam prisiel dobry preplatok
Taky pristresok z dreva,alebo ako by som to mala napisat..Chce dat pod neho hojdacku, a potom aj dreveny stol s lavicou..
co je to pergola?
No bud to Chorvatsko,alebo Taliansko.Sice sme dostali preplatok za kurenie,no muz uz to hned naplanoval,ze chce spravit na zahrade pergolu a chce zacat robit taky okrasny plot od cesty z kamena.Ale aj tak by to bolo tak sotva na polovicku dovolenky a ostatne by sme museli poriesit.No neviem neviem..Ale snaha bude :DDD