mam dilemu, teda, mam priatela, ktory ma take zvlastne stavy... ma obdobie, kedy ma velmi moc lubi a vie to dat patricne najavo a potom zas pride obdobie, ked nemam ani sajnu, ci ma lubi... proste, je so mnu malo, to ze ma lubi mi povie malokedy a potom zas pride to obdobie, kedy je nesmierne stastny, ze je so mnou... viem, ze momentalne ma problemy s pracou, viem ze mu je luto, ze ide odtial prec, aj ked dobrovolne... ale ja som tu a neviem co mam robit, ci je to ten muz, ktory si chce riesit problemy sam a potrebuje cas, alebo mu davat max. najavo, ze ho lubim... ale je mi z toho zle:-((
neviem co sa deje
Janka,inac boli skveli.Nam sa to velmi pacilo.Rozmyslali sme,ci ist do Nitry,alebo do Blavy,nakoniec sme vybrali Nitru.Boli s nami aj mladi,ale robili sa ze su inkognito-sadli si asi 8 radov nad nas,aby sme nevideli,ako sa cely koncert olizuju.Hhhh,mysleli,ze ich nevidime.
joj aj ja som chcela ist na desmod
Taketo deti potrebuju mat pocit istoty a zazemia a hlavne potrebuju mat presne urcene pravidla a vtedy je maly spokojny,lebo vie,co nasleduje dalej.Ja uz za tie roky poznam na neho finty a vzdy ho dostanem tam,kam potrebujem.Kdezto manzel s malym nerad chodi niekde sam,lebo vzdy hovori,ze maly vypali ako gula z dela.Proste je taky,ze nevies,co mozes od neho cakat.Ale to robi aj ten autizmus.. :(
Vitanka,maly je mentalne retardovany a urcite veci jednoducho pochopit nevie.Ono to vsetko pride,len to chce cas a vela vela casu...
To mu mozes vysvetlovat,to nepomaha-on to nevie pochopit,ze dazd mu nic neurobi.Pristavim auto co najblizsie ku vchodu a potom ho schytim a sup ho do auta.A uz je dobre.Keby som ho prehovarala,tak do skoly neprideme ani o rok..On to casom pochopi,ale zatial este nie :D Ved som ti pisala,ze sme bojovali :D A ja som vyhrala ako vzdy.
:))) zvykol ci zvakol :) pochopila som. a to mu musis asi nejak pekne dohovarat, aby vysiel na dazd...a to ani vtedy nechce ist, ked mu das prsiplast alebo dazdnik? vies, tak nejak mu vysvetlit, ze to nepremokne a tak
zvykol a ne zvakol :DD
My sme boli v Nitre naposledy asi pred mesiacom.Boli sme na desmod-to je maleho oblubena kapela,tak sme si urobili vyletik.Maly sa najprv bal hluku a ludi,ale potom si na to zvakol :D
U nas leje takze kofolka nehrozi.Maly sa totizto strasne boji dazda a mala som ho aj rano problem nasukat do auta,lebo nechcel prejst ku autu cez dazd.Bojovali sme,ale JA SOM VYHRALAAA. :DDD
mas recht, aspon nemusim zajtra sediet v kancli a robit vykresy :)) he he, a trosku si obzriem aj Nitru, som tam davno nebola...
a ty ako dneska? co sa chystas robit? pojdete na kofolku so synom? :)