mam dilemu, teda, mam priatela, ktory ma take zvlastne stavy... ma obdobie, kedy ma velmi moc lubi a vie to dat patricne najavo a potom zas pride obdobie, ked nemam ani sajnu, ci ma lubi... proste, je so mnu malo, to ze ma lubi mi povie malokedy a potom zas pride to obdobie, kedy je nesmierne stastny, ze je so mnou... viem, ze momentalne ma problemy s pracou, viem ze mu je luto, ze ide odtial prec, aj ked dobrovolne... ale ja som tu a neviem co mam robit, ci je to ten muz, ktory si chce riesit problemy sam a potrebuje cas, alebo mu davat max. najavo, ze ho lubim... ale je mi z toho zle:-((
neviem co sa deje
Ty sak to bola prilezitost ako stvorena pre teba.Mala si mu povedat,ze keby len pri mori,ale aj doma mas na neho nie kusok,ale MORE casu :DD
ze deva:-)))))ale vcera mi ale tu krasnu vec povedal, ze dufa ze aj kusok casu budem mat pre neho pri mori:-))
No veru Janka,lebo takymto tempom to nedate dokopy ani do dochodku.Tak sa do toho pust.Si mlada perspektivna deva :DDD
vitanka aj ja ti prajem to babo:-)) no radanka, som si dnes povedala, ze ked pride tak fakt tam nieco z jeho strany bude:-)tak dufam ze pride a asi sa zacnem aktivizovat:-))
No tak to si pis,ze si na to Vitanka pockame.A co by ste chceliskor?Dievcatko,alebo chlapceka? :DDDD Ale urcite sa ozvi,ako si dopadla,nie ze zase napises ze si si nestihla kupit test. :DDDDD Inac drzim palce,aby bol pozitivny.Vies,krsniatko je krsniatko :DD
baby, mam pracu, ale do pondelka urcite cakat nebudete :) ozvem sa este dnes poobede :)
pa zatial
Tak uz ho trosku nejak posun dopredu.Mozno aj on nevie ako to beries ty a nechce sa unahlit,aby ta nestratil..
Ved teraz cez vikend budete spolu,nie?
ahoj radanka, som tu, no nic sme nedoriesili, lebo povedal ze sa ide najest a potom prisiel ked som uz lezala v posteli
No kde ste vsetky?Ja som musela ist pre maleho a jednou cestou som nakupila..Janka,ty co si vcera poriesila s Rastikom?Vitanka do pondelka?To nemyslis vazne :DD