Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

neviem co sa deje

Príspevok v téme: neviem co sa deje
jankaaa

mam dilemu, teda, mam priatela, ktory ma take zvlastne stavy... ma obdobie, kedy ma velmi moc lubi a vie to dat patricne najavo a potom zas pride obdobie, ked nemam ani sajnu, ci ma lubi... proste, je so mnu malo, to ze ma lubi mi povie malokedy a potom zas pride to obdobie, kedy je nesmierne stastny, ze je so mnou... viem, ze momentalne ma problemy s pracou, viem ze mu je luto, ze ide odtial prec, aj ked dobrovolne... ale ja som tu a neviem co mam robit, ci je to ten muz, ktory si chce riesit problemy sam a potrebuje cas, alebo mu davat max. najavo, ze ho lubim... ale je mi z toho zle:-((

radana

Nie som si ista,ale autobusy niektorych cestoviek naberaju ludi aj v nasom meste.Takze to by tiez nemal byt problem :D

radana

Len z Talianska sme vyrazali ten posledny den hned skoro rano,lebo cestou sme sa zastavili na cely den v Benatkach.. :DDD

radana

Sak ano,autom je to pohodlnejsie a my sme vzdy tak chodili,ze prvy den sme tam uz isli tak,aby sme tam boli hned rano a uz sme sa hned cvachtali vo vode a az potom okolo 13-14-tej hodiny sme isli prebrat apartman,lebo aj tak ta tam skor nepustia,ked to musia este poupratovat a zase posledny den sme sa cvachtali vo vode este do vecera a az tak sme vyrazali domov.No ale my mame vyhodu v soferovani,ze sa mozeme striedat,lebo jeden sofer by to asi tazko zvladol cely den na slnku a potom odsoferovat cestu domov :D

radana

Kazdu chvilu cakam,ci mi ucitelka nezavola ze mam prist pre maleho.Isli na to policajtske vystupenie na stadion a tam zvyknu aj strielat a ukazovat detom rozne ukazky a maly sa hluku boji jak certa.Ale ja som ucitelke hovorila,ze tie decka sa toho boja.A ona,ze si s nimi poradi a ze keby daco,tak nas zavola,nech si pre deti dojdeme.Tak som jej povedala,ze ja to teda berem,ked zvladne,tak zvladne,ale nech ma potom nezhana.Maly dojde zase cely vyrevany odtial jak minuly rok.Ale ona si neda povedat.. :(

radana

Sak bodaj by ti aj vadilo :DD Ja som skor typ dovolenkara autoveho.Je to aj kvoli malemu,ale celkovo,mozes si hoci kde hoci kedy zastat a tiez mi vyhovuje,ze ked sme autom mozeme pochodit aj rozne pamiatky...

radana

No ved uvidite,kde bude lepsie last minute.Niekedy sa clovek musi aj podla toho orientovat.A este tam mate aj obmedzenie ten autobus.Ale vsak to nevadi.. :D