mam dilemu, teda, mam priatela, ktory ma take zvlastne stavy... ma obdobie, kedy ma velmi moc lubi a vie to dat patricne najavo a potom zas pride obdobie, ked nemam ani sajnu, ci ma lubi... proste, je so mnu malo, to ze ma lubi mi povie malokedy a potom zas pride to obdobie, kedy je nesmierne stastny, ze je so mnou... viem, ze momentalne ma problemy s pracou, viem ze mu je luto, ze ide odtial prec, aj ked dobrovolne... ale ja som tu a neviem co mam robit, ci je to ten muz, ktory si chce riesit problemy sam a potrebuje cas, alebo mu davat max. najavo, ze ho lubim... ale je mi z toho zle:-((
neviem co sa deje
jooj, no ked som tu ja, tak vas tu niet :(
caute baby,
ja som teraz zistila, ze som vam poslala jednu blbu fotku :)) kde je ten moj krasavec :) som sa pomylila no, tak pardon :)
inak ako sa mate? janka a preco si nechala skolu??? ved aj Rastik chodi do skoly nie?
ahoj radanka, no so skolou, ze som skoncila s tou kam som chodila, ja som to totiz mamine este nepovedala, az vcera
Ahoj Janka.Asi mi nieco uslo...S akou skolou?
ahoj radanka, dnes som povedala mamine, ze koncim s tou skolou, odlahlo mi
To mas pravdu.My sme sa az teraz vratili zo zahrady,vecer sme opekali,lebo cez to teplo sa nedalo.Vtedy sme pooberali vsetok hrach a aj sme ho vyluskali.No ale to bolo nekonecno..
tu som radanka, az teraz, lebo som si musela ist lahnut, je mi blbo, z toho tepla... akoze no ti chlapi, to je nieco strasne... ja som tak raz isla okolo takych normalne az dedkovcov a ti tak, ze hmmm, ta by bola dobra. som si tak myslela, nemam rada tychto ludi a najlepsie je ako si oni myslia, ze su vtipni
Kde si sa zase stratila? :( Aj ja furt odbehujem od pocitaca,bola som prave vyvesat postelne a navalila som do pracky dalsiu barku..Este mi treba povysavat,ale to mozem az jak muz vstane,lebo by sa hneval.. :(
A celkovo som hovorila muzovi,ze najblizsi tyzden tam sama nejdem.Susedom robia strechu taki smilnici a furt zabrdaju.Aj vcera jak som tam dofrcala,furt podryvali,ze napr.zacali vyspevovat-slecna ja vas zveziem....-alebo moja mila premilena pridi k nam...,alebo anicka dusicka kde si bola...A tak.A furt tam ku nam cumeli a vyryvali,ci nechcem zviezt a take a potom ci ich nezveziem ja,tak som im povedala svoje a oni sa aj tak len usmievali..A potom som sa ich opytala,ci maju nejaky problem a oni ze nie a ja im ,ale ze ja mam.A oni sa opytali,ze jaky,tak som im povedala,ze-NEZAPRSI A NEZAPRSI...A oni sa zase rehotali.Takym tempom jak to robia to mozu robit este mesiac..Boze...Preto som bola vcera vytocena,lebo niektori chlapi si o sebe myslia,ze kuknu na zenu a ta sa hned pose... domysli si :D
Ved dnes jak muz vstane po nocnej,tak chceme ist uz vsetok povytrhavat a pooberat.Je tam toho straasne moc a sama na to nejak nemam chut.. :D