Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

neviem co sa deje

Príspevok v téme: neviem co sa deje
jankaaa

mam dilemu, teda, mam priatela, ktory ma take zvlastne stavy... ma obdobie, kedy ma velmi moc lubi a vie to dat patricne najavo a potom zas pride obdobie, ked nemam ani sajnu, ci ma lubi... proste, je so mnu malo, to ze ma lubi mi povie malokedy a potom zas pride to obdobie, kedy je nesmierne stastny, ze je so mnou... viem, ze momentalne ma problemy s pracou, viem ze mu je luto, ze ide odtial prec, aj ked dobrovolne... ale ja som tu a neviem co mam robit, ci je to ten muz, ktory si chce riesit problemy sam a potrebuje cas, alebo mu davat max. najavo, ze ho lubim... ale je mi z toho zle:-((

vitana

caute baby,
ja som teraz zistila, ze som vam poslala jednu blbu fotku :)) kde je ten moj krasavec :) som sa pomylila no, tak pardon :)
inak ako sa mate? janka a preco si nechala skolu??? ved aj Rastik chodi do skoly nie?

jankaaa

ahoj radanka, no so skolou, ze som skoncila s tou kam som chodila, ja som to totiz mamine este nepovedala, az vcera

radana

To mas pravdu.My sme sa az teraz vratili zo zahrady,vecer sme opekali,lebo cez to teplo sa nedalo.Vtedy sme pooberali vsetok hrach a aj sme ho vyluskali.No ale to bolo nekonecno..

jankaaa

tu som radanka, az teraz, lebo som si musela ist lahnut, je mi blbo, z toho tepla... akoze no ti chlapi, to je nieco strasne... ja som tak raz isla okolo takych normalne az dedkovcov a ti tak, ze hmmm, ta by bola dobra. som si tak myslela, nemam rada tychto ludi a najlepsie je ako si oni myslia, ze su vtipni

radana

Kde si sa zase stratila? :( Aj ja furt odbehujem od pocitaca,bola som prave vyvesat postelne a navalila som do pracky dalsiu barku..Este mi treba povysavat,ale to mozem az jak muz vstane,lebo by sa hneval.. :(

radana

A celkovo som hovorila muzovi,ze najblizsi tyzden tam sama nejdem.Susedom robia strechu taki smilnici a furt zabrdaju.Aj vcera jak som tam dofrcala,furt podryvali,ze napr.zacali vyspevovat-slecna ja vas zveziem....-alebo moja mila premilena pridi k nam...,alebo anicka dusicka kde si bola...A tak.A furt tam ku nam cumeli a vyryvali,ci nechcem zviezt a take a potom ci ich nezveziem ja,tak som im povedala svoje a oni sa aj tak len usmievali..A potom som sa ich opytala,ci maju nejaky problem a oni ze nie a ja im ,ale ze ja mam.A oni sa opytali,ze jaky,tak som im povedala,ze-NEZAPRSI A NEZAPRSI...A oni sa zase rehotali.Takym tempom jak to robia to mozu robit este mesiac..Boze...Preto som bola vcera vytocena,lebo niektori chlapi si o sebe myslia,ze kuknu na zenu a ta sa hned pose... domysli si :D

radana

Ved dnes jak muz vstane po nocnej,tak chceme ist uz vsetok povytrhavat a pooberat.Je tam toho straasne moc a sama na to nejak nemam chut.. :D