Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

neviem co sa deje

Príspevok v téme: neviem co sa deje
jankaaa

mam dilemu, teda, mam priatela, ktory ma take zvlastne stavy... ma obdobie, kedy ma velmi moc lubi a vie to dat patricne najavo a potom zas pride obdobie, ked nemam ani sajnu, ci ma lubi... proste, je so mnu malo, to ze ma lubi mi povie malokedy a potom zas pride to obdobie, kedy je nesmierne stastny, ze je so mnou... viem, ze momentalne ma problemy s pracou, viem ze mu je luto, ze ide odtial prec, aj ked dobrovolne... ale ja som tu a neviem co mam robit, ci je to ten muz, ktory si chce riesit problemy sam a potrebuje cas, alebo mu davat max. najavo, ze ho lubim... ale je mi z toho zle:-((

vitana

ahoj Janka :) ta vies, pondelok poobede, nuda v robote, tak si reku aspon potrkoceme s Radankou :)
no a ty ako s tou skolou ?

vitana

no vidim, ze nielen u nas sa zjedia dve kurcatka :)
Ja som vcera nevarila, lebo sme neboli vobec doma. ale dnes sa chystam urobit priatelovi ten ceresnovy kolac a bryndzove halusky :) tie zboznuje :)
teraz si ho musim kusok pomaznikat, cely cas je len v praci a nosi nam peniazky :) aj ked na ukor toho, ze sme malo spolu :(

vitana

Radanka, prave to, ze uz je dospely...uz ta nebude pocuvat :(
on si mysli,ze ma hlavu vlastnu, aj ked ty vies svoje, zaraba a rozhuduje sam za seba. ty to vidis inak, si jeho matka a chces ho usmernit a mu pomoct, no len skoda, ze on to tak nevidi.

radana

Dnes mame este navarene zo vcera pecene kura-to kura peciem v pekaci na kyslej kapuste a ryzu na hrasku no a pravdaze masovu polievku.Lebo v nasej rodine musim piect naraz dve kurence,lebo jedno je malo :(

radana

Vies on je uz dospely a nema ani stipku zodpovednosti a to ma vie naozaj nahnevat.. :(A potom mu to pravdaze ze povim a je ohen na streche...

radana

Ale nemyslim,ze si z toho nieco moj syn zobere.Maximalne tak na tyzden a potom sa vsetko vrati do starych kolaji..