mam dilemu, teda, mam priatela, ktory ma take zvlastne stavy... ma obdobie, kedy ma velmi moc lubi a vie to dat patricne najavo a potom zas pride obdobie, ked nemam ani sajnu, ci ma lubi... proste, je so mnu malo, to ze ma lubi mi povie malokedy a potom zas pride to obdobie, kedy je nesmierne stastny, ze je so mnou... viem, ze momentalne ma problemy s pracou, viem ze mu je luto, ze ide odtial prec, aj ked dobrovolne... ale ja som tu a neviem co mam robit, ci je to ten muz, ktory si chce riesit problemy sam a potrebuje cas, alebo mu davat max. najavo, ze ho lubim... ale je mi z toho zle:-((
neviem co sa deje
Ja neviem preco a kedy si si ho objednavala?ja som ho objednala v nedelu..
tebe prisiel a mne nie? preco??
To som rada,takze na dovo pojdete ako cerstvo zamilovany parik :DD Inac dnes mi dosiel katalog zo seneca
pozriem ked budem doma, lebo tu sa neda:-) joj radanka ako bolo vcera s rastikom skvele
No uz by si to mala mat..
no dufam ze to pride a co to je?:-)
Janka,tak som ti to poslala znova,ale teraz uz z muzovej schranky,lebo ta moja na zozname asi nejak blbne...
Janka,poslala som ti to na mail,co si tu dala minule pre Vitanku..
Ahojte baby ste tu?
radanka a na aky mail? mi nic neprislo, juuj a vcera, no parada s rastikom:-)sme sa boli korculovat, potom sme spravili pirohy, najedli sme sa a on priniesol film:-))tak sme este kukali a potom sme sa tak zacali, tulit, aaaaa:-)))) no ale potom... skoncil film, a ja som sa kukla na kamoskinu fotku a som sa rozplakala:-( tak zas prislo utesovanie a take tie veci, ale ukludnila som sa:-) no a potom sme si tak lahli a uuuuuuplne sa tulili, moc moc moc:-))