mam dilemu, teda, mam priatela, ktory ma take zvlastne stavy... ma obdobie, kedy ma velmi moc lubi a vie to dat patricne najavo a potom zas pride obdobie, ked nemam ani sajnu, ci ma lubi... proste, je so mnu malo, to ze ma lubi mi povie malokedy a potom zas pride to obdobie, kedy je nesmierne stastny, ze je so mnou... viem, ze momentalne ma problemy s pracou, viem ze mu je luto, ze ide odtial prec, aj ked dobrovolne... ale ja som tu a neviem co mam robit, ci je to ten muz, ktory si chce riesit problemy sam a potrebuje cas, alebo mu davat max. najavo, ze ho lubim... ale je mi z toho zle:-((
neviem co sa deje
No mame tento rok moc hrachu.Dnes som robila zeleninovu polievku a supla som tam novu mrkvicku aj petrzlen,aj hrach..
tu som tu som:-), fiha, no uz si toho vela postihala... a uz mate aj hrach? tusim ze vsetko mate skor nez my ale uz sa nam aj ceresne zacinaju cervenat:-)
Kde si sa stratila?Co mas dnes nove?
No ja tiez dnes od rana makam ako srob-uz mam navarene,dva krat oprate,postele prezlecene,este musim dorobit plnku do kolaca,povysavat,vyvesat dalsiu barku,ked pracka dopere a potom jak sa muz zobudi po nocnej ideme aj my na zahradu zase naoberat jahody a hrasok..
ahoj radanka som tu, uf ako je vonku teplo a jahody som bola pozriet
Ahooj si tu?
ahoj radanka, prepac, vcera som uz musela ist spat, bola som unavena... nahnevala si sa na chlapa? a preco? Co ti spravil?:-)))
Janka,idem uz na kute,lebo zajtra rano to bude krute,musim skoro rano budit syna do roboty..Takze dobru nocku :DD
Dneska som sa tak rozculila na chlapov...Ne na mojho,ale vseobecne...
Zavidim ti tu masaz :DD