Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Oreganovy olej

RNG

Spravna klinicky ucinna davka oreganoveho oleja je taka, co ti da minimum 3x100 mg carvacrolu. Lebo to je jedina naozaj ucinna latka v oreganovom oleji. Najlepsie je ho davat vo forme enterickych kapsul, ako ma napr firma NOW, ktora ma v jednej kapsule(enterickej) so 180 mg oreganoveho oleja 100 mg carvacrolu zarucene.

bakinko

Dobrý den,kde by som zohnala oreganový olej?
som strašne zahlienená a už som vyskúšala všelijaké lieky a nič mi nezaberá,som zúfalá,mám z toho depresie,čo mi odporučujete?ďakujem za radu.

Martina zaju

Ja som si kúpila oregánový olej v kapsulkách na mimibazare za 12 €, užívala som ho a používala olejček z neho aj na nechty, pomohlo mi to na plesen na palci,ktorej som sa nemohla zbavit pol roka.

biba2

Vo finclube, normálne stránka www.finclub .... sk - aby to nezmizlo. Ja som si objednávla aj telefonicky, za 2 dni ho máš doma, stojí ca. 25euro.

Help

kmotra- sa ti nechce do auparku pozriet???
Som ti uz v inej teme pisal,ze v bio obchode maju aj kokosak a urcite budu mat aj ten.

VM

RNG, môžeš, prosím, uviesť internetovú adresu, kde predávaš oregánový olej? Ďakujem krásne. Nejako som ju nenašla.
Ešte raz vďaka.