Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Zub múdrosti

rada

Mne zuby rastu uz 5 rok. Boli to, no musim to vzdy vydrzat... Trpiet. A po case zase prejde. Mam vsetky 4 zuby aj dole aj hore uz polovicku vonku

evitka001

Mne začal rásť zub múdrosti naraz so synovými prvými zúbkami. On mal 6 mes. a začali mu rásť prvé zúbky, ja 25 a mne zub múdrosti. Syn strašne plakával a všetci si ma doberali, že aj ja by som tak mala revať, keď mi rastie zub. Pekne ma potrápil, kým narástol - trvalo mu to viac ako rok,to syn už mal dávno vonku všetky zuby. Strašne mi oškieral ústa, lebo už nemal toľko miesta. Často som mala ústa zvnútra také dooškierané, že som nemohla ani poriadne jesť, čo ma to tak bolelo. Teraz som si našla novú zubárku a tá mi ho zabrúsila tak doguľata a už mám svätý pokoj. Teraz má syn už 3 roky a mne začína rásť zub aj na druhej strane, tak som zvedavá, koľko mu to zasa bude trvať. Môjmu dedkovi narástol zub múdrosti keď mal 72 rokov.

deedee

mne začali rásť všetky 4 zuby mudrosti už v 12-tich rokoch ! možno rok ma to tak pobolievalo, kým sa ako prerezali von a potom už v pohode