Komu rastie zub múdrosti? Alebo ako ste to prežívali, mali ste nejaké ťažkosti? Ja sa s tým trápim už asi rok a zdá sa mi že začína rásť aj na druhej strane. Pobolieva ma ucho, zvačšená uzlina...
Zub múdrosti
je 23:30 a ja od bolesti uz neviem co takze idem pozriet na net.rastie mi 1 zub mudrosti a lice mam ako futbalku a bolest taku ze nepomahaju ani tri ibalginy poradte prosim!!!!!!nemozem usta otvorit ani na lieky tak ako mam ist k zubarovi???
ahojte vsetci..prave som prisla od zubarky a od zufalstva neviem čo robit tak hladam na nete či je normalne tak trpiet pri raste zubov mudrosti..od štvrtku som nespala a neviem čo bude dalej ..zubarka mi nastrihla dasna aby ten zub mohol rast ale aj tak je to neskutočne bolestive..ale ked tu čitam vaše odkazi tak viem že niesom sama ..vsetkym vam prajem skore uzdravenie..a konečne pokojne napapanie som neskutočne hladna ..a usta nie a nie otvorit.. držte sa mata
mne 8 rástli 2 roky, nemali miesto a ešte rástli krivo. Bolela ma celá sánka. Potom ma poslali na chirurgiu, museli ísť von. Jeden mi rástol do boku a druhý rovno ležato dopredu a tlačil na ostatné zuby. Teraz mi rastie tretí a ten tiež o chvíľu pôjde von. Oni tak sakramensky bolia.....no skús ísť k zubárke, či ti nerastú nakrivo, nech ti dá spraviť rengén. Ak ti rastú rovno a nie je tam problém tak ťa trošku potrápia....
lily 44,
nepomaha nič.. mala som ten istý problém bolela ma celé strana nie len ucho nemohla som ani hltat.. bolo to strašné.. najprv mi to vždy trvalo tak týžden než to prešlo no časom už nič nezaberalo.. a tak ma moja zubárka poslala na chirurgiu.. najprv mi zub obrezali, aby mi trochu vyšiel von.. dostala som antibiotiká a po 3 týždnoch mi ho vytrhli.. strašné, ale aspom mám už pokoj..
daj si ibalgin...pokial nemusis, nechod trhat..ja mam vsetky styri
lily vytrhnut, lebo z toho mozes mat komplikacie. Ja som sa zbavila vsetkych styroch osmiciek a nelutujem. Uz nemam zdurene a zahnisane dasno. Nastastie mna nebolelo ucho ani nic podobne.
teraz mi zacali rast osmicky ... strane to bolí :( ... aj ucho ma pobolieva nemozem sa aj smiat ... neviete mi poradit co na to pomaha ??
aj mňa trápia zuby múdrosti veľmi dlho. doteraz sa to celkom dalo vydržať, lenže od včera nemôžem poriadne ani ústa otvoriť. lekár povedal, že musí ešte vyrásť, aby ho nerozštiepili ... t.j. musím sa ešte trápiť. v lekárni mi odporučili homeopatiká - CHEIRANTHUS CHEIRI. je to vhodné hlavne pre dojčiace alebo tehotné matky!!! všetkým prajem aby čoskoro bolo bez problémov a na tvárach nám žiaril čarovný a spokojný úsmev :)))
no mne uz rastie asi 5 rok a zda sa ze stale rastie lebo obcas cim taku bolest