Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Zub múdrosti

matto-11

Noo..ked tak kukam vyzera to tak ze sa mi prerezava uz aj druhy zub mudrosti..oby dva na dolnej casti..a to mam len 17 :-((

matto11

Cawte..mam 17rokov a zacina sa mi prerezavat zub mudrosti, kedze nemam v ustach uz v ustach miesto pre dalsie stolicky, cize osmicky tak sa mi zacal prerezavat na mieste sedmicky ktoru mi mi vytrhli asi pred 4-5rokni..asi mozem byt rad ze mi tu sedmicku vytrhli pretoze by som mal teraz riadne komplikacie kedze by zub mudrosti vytlacal sedmicku..s prerezavanim zubu mudrosti ma vsak sprevadzaju mensie komplikacie ktore mi uz lezu na nervy..uz 4.tý tyzden mam dost opuchnute dasno na vedlajsej sestke..ale zvlastne je ze ma to neboli, len opuch..sem tam citim mensi tlak..dufam ze nejake vastie bolesti nepridu..uz vidim kusocek prerezaneho zubu mudrosti..dufam ze to vsetko bude..a neviete mi poradit co na tie opuchnute dasna?pretoze koli nim mozem jest iba na lavej strane :-( ..dakujem

pheobe_22

Ahojte,ja mam po prehliadke a obe dolne osmicky mam vodorovne a tlacia na 7. Moja zubarka mi kazala si premysliet do februara ci chcem lokalku alebo narkozu (vtedy pojdu oba) mam dilemu, lebo to vobec neboli a ani ich necitim. Horna 8 sa tlaci nastastie zatial dobre...majte sa...

mifor

Ja čo som videla moju rontgenovú snímku, mám zuby múdrosti len hore, dole mi chýbajú. Ale ani tie horné mi zatiaľ nenarástli.

killer

no mne 8 rastu prave teraz vsetky 4 naraz!....uz tretiu noc som vobec nespal vcera mi dosli tabletky proti bolesti a do zajtra ani nechcem vediet co bude!..je to strasna (ale ti co ju maju vedia o com hovorim)!

barbinka

tak mne ich vytrhli 21.7.2008, čiže týždeň dozadu. nemala som ich prerezané, ani neboli. trhali mi horné osmičky, spodné ani nebudem mať. mala som troška bolesti 4 dni, na ktoré som si dávala panadol a vyplachovala ústa repíkom, ale viem, že už žiadne bolesti osmičiek nebudú.

ettie

mne zacali rast 8 pred 2 rokmi...nenormalna bolest...som sa predavkovala ibalginom vtedy..a moja "mila" pani zubarka mi povedala,ze rezat mi ich netreba ze pekne pojdu vonku sami..mno nefiem..ked mi rastu uz 2 roky a este len teraz sa ten hore na pravo zacal na svetlo sveta dostavat a dolny este len sa hrabe >:
niiic mi na tu hnusnu bolest nezabera uz >: a som mimo SR a poistka mi tu nic neuhradi >: a tak no..
ani tu zubarku moju vidiet nechcem..zuby mi skazila tak az hroza >: raz mi povie ze mam zuby v poriadku,potom ma bolia a povie a to tam mas tolko kazov..jak psycho...hnusne zuby >:

esther

ja som pila a v ustach nechala polezat par sekund caj z repika lekarskeho (sypany). zabral ovela lepsie a skor ako ibalgin.

luciferka

ifka ak mas klincek alebo hrebicek co sa dava do vareneho vina tak ho rozhryz a priloz si to na ten zub ktory ta boli, nezlakni sa je to nechutne, ja som sa skoro povracala, ale bolo to to jedine co mi na zub mudrosti pomohol a uplne mi to vytiahlo zapal aj opuchnutie, skus, za to nic nedas