Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Zub múdrosti

ifka

mne sa rastu 2 zuby mudrosti, z coho jeden uz 3 roky a nie a nie vyrast. a tom som si vytrpela uz vela bolesti a uz som s nim velax pochodila po pohotovostiach. a zacina ma riadne boliet i teraz, co nie je dobre, kedze som v zahranici. tak budem musiet vydrzat, snad prestane :(

marcika

Nuz ja mam momentalne jeden uplne narasteny, 2 ciastocne, pri tom jednom som mala pred necelymi 2 mesiacmi 3 dni horucku 38,5°C. Dnes mi asi tiez zacina horucka, zacina sa mi prerezavat stvrty. Musim si zaklopkat, bo zatial s tym vacsie komplikacie nemam.
Prvy zub mi vyliezol okolo devatnastky, teraz mam 20 :)

majo333

no mne pred chvilou rezali dasna a vytrhli toho votrelca menom zub mudrosti.Operacia trvala len 15 min.3 h.po operacii prisla na mna neznesitelna bolest,ale dal som si teraz tabletky Gewadal....zaberaju dobre.

Martin_242

Každému zuby múdrosti nenarastú.
Mne napríklad narástli len dva, oba som si musel dať vytrhnúť, pretože rástli krivo a tlačili na ostatné zuby, tretí je vidieť na rontgenovom snímku pod ďasnom už dlhé roky, ale netlačí sa (hneď ako začne, dám si ho vytrhnúť) a po štvrtom zube ani chýru ani slychu.

tamarka.tarka

no mna urve....ja mam 16 a este mi ziadny zub mudrosti nenarastol..a uz nemam ani nikde v ustach miesto aby mohol narast.kedy narastie?

zuzana175

mne sa rozbehli 3 naraz.jeden tyzden bolel jeden zub, dalsi tyzden druhy zub...atd..ale uz mam nastastie pokoj.to len ked sa prerezavali von to bola strasna bolest.ani jest, ani smiat,ani nic.

kamila ba

ja mam 31 a zatial ziadny zub mudrosti,a ani sa mi neprerezava.je to mozne.no mozno budem mudra na starost hi hi hi.ale mladsi brat ma vsetky styri uz davno aj vytrhnute.len som pocula ze to strasne boli

lukino111180

fakt hrozná bolest dva mi rastú naraz na pravej strane jeden hore druhy dole a oba na piiip bolest bolest treab s tym hned k zubnemu lekarovy!!!zacalo to bolestou ucha na pravej strane zvacsena uzlina...!