Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

rastie mi brusko

Príspevok v téme: rastie mi brusko
zuzka123

pred 2 mesiacmi mi meskala mečnstruacia cca 8 dni prva dva dni som mala len vytok,minuli mesiac bola v poriadku,zistila som ze mi rastie brusko,nikde inde nepriberam len na brusku mpzem byt tehotna???robila som si 2 test a vysiel negativny!!!! tak neviem co mam robit moj lekar ma dovolenku cely mesiac nemozem byt tehotna???????????

vanilyeyes

jankaaa ja praveze tie bolesti mam nepravidelne ... kus ma pichne, prestane ... nemam to take fixne, ze napr. len vecer alebo rano. Ale asi tiez pojdem cim skor k doktorovi, ked uz budu prazdniny

elablue

Baby ked je baba tehotna, tak nema normalny menzes len take spinenie. A ani to spinenie neznamena este tehotenstvo. Ja som to tiez tak mala ze prislo to spinenie a menzes nikde. Ale som citala ze coca cola alebo kofola mozu privodit menzes a fakt hned jak som vypila do polhodky som dostala normalny menzes

jankaaa

ani ja som nemala bolesti stale, opakovali sa pravidelne a vzdy len vecer, preto som si myslela co som si myslela, ale aj tak, konecne slovo bude mat asi doktor

vanilyeyes

jankaaa ale ja nemam vkuse bolesti, ani to nei je taka bolest, ze by sa nedala vydrzat, len ma sem - tam zaboli v podbrusku a zvycajne, ked mam kramy, tak mam dost velke bolesti prve 2 dni, potom to uz je v pohode ....

jankaaa

vynilyeyes: joooj to aj ja som mala take bolesti a bola som nafuknuta a potom to prislo ale zas druha vec je, ze aj ked si tehotna, tak kramy mozes mat, je to sranda ale je to tak:-) poznam X pripadov... ale k doktorovi chod urcite, lebo toto uz moze byt hocico a neni to sranda a tusim tam zajdem zas aj ja, toto nie je normalne

vanilyeyes

jankaaa aspon, ze nie si tehotna :) Ja mam tiez bolesti v podbrusku, aj som taka nafuknuta jak balon :( Budem musiet ist na gyndu, nebola som zatial ani raz :(

jankaaa

nio zuzka, na lavej strane boli aj mne, akoze nechapem fakt toto a dobre ze nie na pravej, by som si myslela ze to je slepe crevo:-) a ja mam strasne silnu, jak nikdy dnes uz, ty brdo toto, no rozhodne som v poriadku neni