pred 2 mesiacmi mi meskala mečnstruacia cca 8 dni prva dva dni som mala len vytok,minuli mesiac bola v poriadku,zistila som ze mi rastie brusko,nikde inde nepriberam len na brusku mpzem byt tehotna???robila som si 2 test a vysiel negativny!!!! tak neviem co mam robit moj lekar ma dovolenku cely mesiac nemozem byt tehotna???????????
rastie mi brusko
no ani to nesmiem, vlastne ja nesmiem nic:-))))
Vraj pomaha aj cervene vino
alablue: a ked coca-colu alebo kofolu a podobne kyseliny nemozem pit?
Baby ked je baba tehotna, tak nema normalny menzes len take spinenie. A ani to spinenie neznamena este tehotenstvo. Ja som to tiez tak mala ze prislo to spinenie a menzes nikde. Ale som citala ze coca cola alebo kofola mozu privodit menzes a fakt hned jak som vypila do polhodky som dostala normalny menzes
ani ja som nemala bolesti stale, opakovali sa pravidelne a vzdy len vecer, preto som si myslela co som si myslela, ale aj tak, konecne slovo bude mat asi doktor
vynilyeyes: joooj to aj ja som mala take bolesti a bola som nafuknuta a potom to prislo ale zas druha vec je, ze aj ked si tehotna, tak kramy mozes mat, je to sranda ale je to tak:-) poznam X pripadov... ale k doktorovi chod urcite, lebo toto uz moze byt hocico a neni to sranda a tusim tam zajdem zas aj ja, toto nie je normalne
nio zuzka, na lavej strane boli aj mne, akoze nechapem fakt toto a dobre ze nie na pravej, by som si myslela ze to je slepe crevo:-) a ja mam strasne silnu, jak nikdy dnes uz, ty brdo toto, no rozhodne som v poriadku neni