rastie mi brusko

Príspevok v téme: rastie mi brusko
zuzka123

pred 2 mesiacmi mi meskala mečnstruacia cca 8 dni prva dva dni som mala len vytok,minuli mesiac bola v poriadku,zistila som ze mi rastie brusko,nikde inde nepriberam len na brusku mpzem byt tehotna???robila som si 2 test a vysiel negativny!!!! tak neviem co mam robit moj lekar ma dovolenku cely mesiac nemozem byt tehotna???????????

vanilyeyes

janka to ma mrzi :( Mozno by bolo teraz lepsie, keby si mu nevolala, nepisala... ale ked budete spolu, povedz mu, ze stojis pri nom, myslim si, ze to viac zaberie ako cez sms alebo telefonat. Drzim prsty

janka

no kupim... a teraz ako vidim sa citi priatel dost na nic, dal v robote vypoved, v robote, ktorá ho bavila, len uz im tam robili "zle"... a teraz sa aj nejako menej ozyva, vidim ze je z toho zdeptany, i ked si to nechce priznat... a ja asi neviem ako na neho:-(( ci ho nechat a len byt pri nom a dat mu najavo, ze ho lubim, alebo ho furt otravovat smskami a podobne, telefonatmi... hmm a dufam ze zajtra budeme spolu, ma prekoti ked nie:-((

vanilyeyes

pokial nemas 16, nic si neskazis, nebola by si prva, ani posledna ... a dieta ti zivot urcite nepokazi. Ved aj tvoj priatel sa tesi, ak by si bola tehotna, nebudes na to dietatko sama ... Kup si baby test a budes vediet, na com si

janka

no dostala, ale zevraj mozem mat kramy a byt tehotna a tato bola ina nez ostatne... a samozrejme, uz vie tento moj problem mamina, sa teraz citim, ani neviem ako, ale nedokazem sa jej ani do oci pozriet, ze si skazim cely zivot a podobne veci mi vravela....

vanilyeyes

jankaaa ved si vravela, ze si uz dostala menzes ? Ci to bolo len take spinenie ? Ak si nie si ista, chod na gyndu, je to lepsie, ako byt takto v neistote. Mna uz bolia aj krize, aj podbrusko a stale nic :(

janka

no ja ked som hovorila priatelovi toto, tak hned sa \"skomandoval\", proste mal vsetko vymyslene, ze co ako by bolo, tesil sa, kamaratky mi povedali, ze mam byt rada, ostatni chlapi by zutekali... ale ja nechcem byt, ale skor ma tyra ta neistota, ze co sa robi...

vanilyeyes

jankaaa presne tak.. ale na druhej strane, mozeme byt aj rady, ze sa tesia, ktovie, ako by sa zachovali ini chlapi.

jankaaa

no uznaj, ti chlapi to ale nechapu, nechapu nic, akokolvek chcem mat babatko, ale to ze nemam skolu a pracu, tak to ma brzdi