pred 2 mesiacmi mi meskala mečnstruacia cca 8 dni prva dva dni som mala len vytok,minuli mesiac bola v poriadku,zistila som ze mi rastie brusko,nikde inde nepriberam len na brusku mpzem byt tehotna???robila som si 2 test a vysiel negativny!!!! tak neviem co mam robit moj lekar ma dovolenku cely mesiac nemozem byt tehotna???????????
rastie mi brusko
ahojte takze vcera som dostala menstruaciu,ale nieje taka aka byva a pritom mam strasne palenie,a este aj bolesti na lavej strane podbrusku tak ja uz neviem co mam robit moj lekar bude pracovat az po sviatkoch dufam ze to nejako zvladnem:((
aj tebe krasne sviatky:-) akurat sme so sestrou dopiekli:-) a inak, keby si bola tehotna? asi by si nebola rada, hm?
janka no vidis, aspon si sa zasmiala :)))) Ja som taka nervozna, ze som myslela, ze sa dnes pri obede pogrciam .. neviem, preco mam taky pocit, ze som tehotna :) Asi som na nete citala o prilis vela priznakoch tehotenstva a uz som si to vsugerovala alebo co :(((
inak, janka, prajem ti pekne sviatky :))
ze aspon som nieco dostala, to bolo dobre:-))))))))))))))
nemas za co, rada, sa zastanem ludi, ktori sa ma snazia pochopit a fakt neznasam ludi ako napr. tu dotycnu osobu, ktora hento napisala. no dnes som asi dostala kramy, ja neviem, su take divne, nie na ake som zvyknuta, uvidim zajtra a pozajtra...
nastenka keby bol babrak, tak by ho uz ani nestihol vybrat, ale on stihol. Okrem toho nemozes porovnavat mojho priatela s tvojim muzom (kedze vy ste uz asi zabehani v sexe poriadne) a ma uz aj patricnu vydrz.
A okrem toho - mozno nie som ani tehotna, este mi kramy nemeskaju, len som mala ten divny vytok.. takze ak nepoznas mojho priatela, radsej sa k nemu ani nevyjadruj !!!
janka dakujem ti, ze si sa ma tak zastala, bolo to od teba mile :) Inak stale mas ten vytok ?? Ja som ho mala od nedele, ale uz pozeram, ze uz to asi prestava
nastenka: inak dost trufala nazyvat cloveka, ktoreho ani len nepoznas babrakom... to ti ja mozem napisat ze kto vie co robil ten tvoj ked bol "mlady chalanisko" toto bolo fakt hnusne, ale kukaj na seba, ked sa lubia a ako pisala, on sa na babo tesi, a ako ty mozes vediet ci ma 20 alebo 25 alebo 30 a ci je zabezpeceny alebo nie?
vanilyeyes, tak tvoj priatel je dost babrak, moj manzel ho vytiahne a az za par sekund ejakuluje, vydrzi dost. S mladym chalaniskom by som nikdy takto neriskovala, ako riskujes ty.