pred 2 mesiacmi mi meskala mečnstruacia cca 8 dni prva dva dni som mala len vytok,minuli mesiac bola v poriadku,zistila som ze mi rastie brusko,nikde inde nepriberam len na brusku mpzem byt tehotna???robila som si 2 test a vysiel negativny!!!! tak neviem co mam robit moj lekar ma dovolenku cely mesiac nemozem byt tehotna???????????
rastie mi brusko
JA MáM PRíZNAKY Už VIAC AKO TYžDEN A NIč, ALE VYSVETLENIE HáDAM NA TéME žENY KT. VYSADILI HAK... (+ MáM ZA SEBOU- DúFAM, žE NIE PRED- STRESOVé OBDOBIE)
Mne raz meskali az 15 dni a nebola som v tom, tak nestresujte ked je to este len 32.den. Ked mate tie krce tak asi sa to uz blizi pokial mavate bolestivu menstruaciu. Inak meskat vam to moze aj nadalej, aj kvoli tomu stresu co teraz prezivate. Ja som prezivala to iste. Si asi viete predstavit ten stres ze furt chodila kazdych 30 dni a zrazu 2 tyzdne nie a nie prist akurat len krce som mala. Takze to bola podobna situacia ako u vas, ba este horsia
ahoj, no ako? krce si uz nevsimam, je mi to jedno, teraz som mimo dusevne z maminy:-((( nevladzem a dakujem za opytanie, ty ako?
vanilyeyes:no mam krce stale,co som nemavala, uvidim... ty ako?