pred 2 mesiacmi mi meskala mečnstruacia cca 8 dni prva dva dni som mala len vytok,minuli mesiac bola v poriadku,zistila som ze mi rastie brusko,nikde inde nepriberam len na brusku mpzem byt tehotna???robila som si 2 test a vysiel negativny!!!! tak neviem co mam robit moj lekar ma dovolenku cely mesiac nemozem byt tehotna???????????
rastie mi brusko
no a mna bolia aj tie prsia:-) jejda toto som si dala... ale je tu dalsia vec, teda ze aj ked tie kramy dostanem, tak co su potom tieto priznaky? preco mi je tak na prd? mozno keby som bola tehotna aspon by som vedela preco mi je takto, ale ked nebudem tak budem mat dalsich X behaciek po doktoroch, uz to vidim
a este k tym kvapkam tuzby alebo rozkose - moj priatel citi, ked mu nieco ma vyliezt von xi xi, aj teraz sme mali stastie, dokonca mu uz trosku vyslo ejakulatu, ked ho vytiahol, ale len kvapka. Takze sme to podchytili... mozno som si ja sama vsugerovala, ze nieco voslo do mna, tak mozno preto aj ten vytok a to vsetko .... Tie kvapky tuzby obsahuju len velmi malo spermii, ale mozes aj z toho otehotniet, aj ked ja si myslim, ze to nie je az take pravdepodobne...
janka dufam, ze ako ty hovoris, nemam byt vazne z coho tehotna :) Len si neviem vysvetlit to spinenie asi po 8 - 10 dnoch po styku ... fakt divne ... zle mi nie je, nebolia ma ani prsia, ani nic, takze dufam, ze to len moja maternica strajkuje alebo co si podobne. Nasla som jednu stranku, kde sa pise o tych priznakoch, vraj sa ten vytok nepodoba na krv, len je taky ruzovejsi... no ja som mala krv..
janka, verim, ze nebudes este cakat mimino, aj ked by sa tvoj priatel potesil :) A s tou ochranou to uz asi nebudem brat na lahku vahu ...
a k tomu ze nemas byt z coho tehotna:-))) no ako, ja antikoncepciu brat nemozem a kondom nepouzivame, vlastne ani neviem preco:-) ale moj priatel to vzdy zo mna vytiahne az ked sa ide spravit a takze tie ich kvapky rozkose ci ako sa tomu hovori, tak to mohol dat do mna a z toho mozem byt, ako dufam ze su to len dohady vsetko toto, lebo ja potrebujem skolu, robotu a hlavne sa podielat na budovani nasho domova, a nie ze to bude vsetko na nom
ahoj, ja som ta ista janka:-)) len teraz som bola prihlasena a hento predtym nie a takto to bolo, prvy mesiac uplne slaba, dalsi mesiac myslim ze v pohode a tento treti mesiac uz meska 4, teda dnes som zistila ze dokonca 5 dni, a ked tak nad tym uvazujem, skor je vacsia pravdepodobnost ze som otehotnela tento mesiac... a ano strach a psychicke zalezitosti, je mi jasne ako to myslis, lenze mne ani nenapadlo ze by som mohla byt tehotna, to az spatne som sa na to pozerela, ze mi byvalo zle a aj teraz obcas je a unava, zapcha a ten vytok, no jednoducho, je to zaujimave a dost... no a ta radost z baba, ach jaaaaj, radost radost, ale ked to cloveku fakt docvakne, teda aspon mne tak myslim ze scvoknem:-))) teda ked to bude fakt tak:-)
janka no ja sa tiez dost bojim :( Lebo ja som tiez dostala spinenie asi tyzden po ... aj ked nemam byt z coho, pretoze sice sme to najprv robili bez, ale potom sme hned prestali, lebo priatel uz citil, ze nieco ide von, akurat vybral a vysla asi ta kvapocka ci co to bolo a potom sa utrel, poumyval ruky a dal uz prezervativ, takze fakt neviem, z coho by som bola tehotna ... Inak ty si pisala, ze ti kramy meskaju uz 3. mesiac ci nie ? Kedy ti zacalo byvat zle ? Ja sa tiez strasne bojim :( Moj priatel, podobne ako ten tvoj, sa tesi, ked by bolo babo :)
vanilyeyes:robila som si test a nic, ale kedze aj testy su zevraj na prd, neviem... sak to, kramy to urcite nie su a ma to taku aj krvavu farbu, tak predpokladam ze tam krv je. spinenie som mala, fuuu, niekolko dni potom ako sme sa milovali a potom mi zacalo byvat aj dost zle, ale neviem, fakt sa mi to zda skoro. a ja mavam kramy tak 31-32 den a teraz to uz 4 dni meska aaaaa... lenze vies, ked sme sa s priatelom o tomto rozpravali, tak sa tesil a ja som to vnimala ako "problem", on ma po skole, ma robotu, ja nemam ani vysku dokoncenu ani robotu... ale on sa aj tak tesil, hned si isiel dat projekt na dom spravit a tak, proste ukazkovy priatel a buduci otec ale proste vidim ako sa trapi, ze to nie je take lahke ako si myslel a tak sme uz aj rozpravali o druhej alternative, ze keby fakt budem, tak bude lepsie ked nebude:-((( takze teraz sa bojim dvojnasobne, nie uz len kvoli tomu ze nemam skolu a robotu, ale aj kvoli tomu ze by muselo ist prec:-((((
janka a test si si robila ? Inak ja som tiez nasla kopu stranok, kde pisu, ze priznakom tehotenstva su aj zapchy (niekedy dokonca hnacky). Este mam na teba otazku - spinenie ti zacalo az teraz ? Alebo uz skor ? tiez mas v tom spineni akokeby primes krvi, ale kramy to nie su ? Prepac tie moje otazky, pytam sa to za seba, lebo ma uz napadaju scenare, ze ci to spinenie nie je znakom, ze cakam mimino... Sice som terza v 25. dni cyklu (inak mavam kramy okolo 32. - 35. dna), ale strach mam