Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Ako sa bozkavat?

natiy

Prosiiim poradte mi ako sa mam bozkavat , sice nemam ani chalana a ani som este nemala lebo ma nechcu , ale predsa len by neuskodilo vedet ako sa mam bozkavat , mam z toho strach ze ak by som sa raz isla bozkavat ze to nebudem vedet a ze sa strapnim ,,, prosiiim poradte :):(

krejzygrl

ja som sa toho tiez velmi bala , az kym to nerpislo . no poviem vam , moj prvy bozk sa mi vobec nepacil /mozno preto ze bol prvy aj pre toho chalana takze obaja total looseri:-P/ ale pekny pocit ked si spomeniem , ze to bolo pre oboch po prvykrat:). Domov som sla vtedy s divnym pocitom ale prezila som a som tu a teraz bozkavanie doslova milujem :). kazdy ma ine bozky. a preto pri kazdom to chcel kusom praxe aby ste si sadli :) . furt ked som zacala chodit s inym chalanom , mal ine bozky , a tak som sa mu musela kusok prisposobit -aj on mne ale dokonale to bude az po nejkaom case. hlavne je nebat sa! ti co chcu radu ako na to tak vam poviem iba jedno, LEN PROSIMVAS DOTYCNEJ OSOBE NESTRCTE JAZYK AZ DO ZALUDKA. :) staci na to ist nezne a jemne. najprv to zacne pusou na pery.. mozno bude aj dve , tri a potom ked pocitite ze ten druhy usta kusok pootvori tak spravite to iste :-P je to jednoduche a potom sa uz prida iba jazyk, prvy bozk bude mozno kratky a potom sa pozriete do oci a date si dalsi krajsi, istejsi mozno vasnivejsi ... drzim palceeeeee ;)

debora

Nany neboj sa toho nechaj sa proste viest chalanom a nic nepokazis ved je to také jednoduché ..rob to čo on .......

nany

LUDIA PROSIM POMOZTE MI JA MAM PRIATELA KTORY SA MA UZ SKUSAL VELAKRAT POBOSKAT ALE JA SOM SA ESTE NIKDY NEBOSKAVALA A MAM Z TOHO STRACH

kikie

moje zlate..je pravda ze bozkavanie, je cinnost, ktoru prosto vies:)..no mysli, ze by bolo klamstvo tvrdit, ze prvy bozk bude nauzasnejsi vo vasom zivote..:)teda mozno..to ze bude prvy bude nauzasnejsie..ale myslim ze tie technycky lepsie pridu az neskor..ved.nik z neba uceny nepadol..traba cvicit, cvicit, cvicit.:) ved, kto by netrenoval ked ide o taku priemnu vec...:) a taka mensia rada ktora je viac menej pre tie, ktore sa fakt boja..ak mate nejaku skusenu a odvaznu kamaratku..skustesi to s nou..nebudete prve ani posledne..ja osobne nie som zastanca tochto druhu..no..ked sa bojite ze sa strapnite..co mi verte ze nie:)..tak to urobte takto.lepsie ako cakat..vecne.

efpq

neboj nic,,ja som sa prveho bozku tiez bala..bolo to trapne bo som to nevedela..ale potom hned znovu to uz slo,,bo je to stasne krasne a super a bozkavanie predlzuje aj zivot www.zdravie.sk

simonquaa

čAW ILILIA nebojsa tych francuzakov aj ja som sa tak bala ked moj priatel chcel a ja som sa prisposobila nieje to nic starasne je to ako pri normal boskavani len pridas jazyk a NIE JE TO NECHUTNE NNNEEBOOOJ