Ako sa bozkavat?

...

proste sa nechaj chlapom on ta vždy da do spravnej pozicie.Hlavne je abi si sa od neho neodtahovala a neodstrcala ho od seba.Musiš to proste citit aj ty tie bozky.A ked to nadalej nepojde dobrou cestou tak mu proste povec ze sa nevies bozkavat a on ta to naucineboj sa to neni trapne a ani smiešne neboj sa držim ti palce

feel

ludia...nemáte sa čoho báť nato rada NENí to pride samo...na to není žiadná rada...není to žiadná veda... :D:D. .... :-*

pattysek

bozkávanei sa nedá naučiť to už je vrodení pud ktorí má každí vsebe ale zakladom je ....ustna higiena, nekusnuť partnera do jazyka, nemať príliš strpnutý jazyk a neslintať inak už všetko pôjde samo ;)

akinom007

alz-blee/ uplne stebou suhasim , je to tiez moj nazor ze kazdemu sa nieco ine paci, kazdy ma rad nieco ine. bozkavanie ktore vyhovuje mne, a paci sa mi sa nemusi pacit zasa inemu kazdy ma svoj styl a preto aj tazko povedat ze kto sa napr dobre bozkava a kto nie. lebo nie kazdemu sa to musi pacit tak ci onak.

alz-bee

Ja by som povedala, ze pri bozkavani je to ako so sexom.Nie vzdy si v tom partneri rozumeju a neda sa napisat nejaka neutralna technika bozkavania, ktora by vyhovovala vsetkym. A to sa proste ani neda opisat, ze ako sa bozkavat...?! Pride to samo casom, kazdy to postupne zisti, ze co vlastne treba robit.
No a tiez som sa uz stretla s nazorom, ze jednu babu z francuzskeho bozku normalne naplo ! Nerozumiem tomu..ved francuzsky bozk je zaklad predohry a je to cosi krasne, ked ho davate niekomu, koho lubite.

podomnou

konecne niekto napisal neico ozumne!!!ako som to setko citala no neviem co sa deje s vami...v trinatke som bola cela stastna z dotyku kolenom pod stolom mojho vysnivane chalana a vy uz francuzaky??preboha a velmi si cenim nazor"kiseeed"...super..SUPER

kisseed

ci koksooo.. mno ako. co som zatial precitala.. a mam dost...!! to vy viete co je bozk??? sak to je to krasne a nezne co sa moze medzi dvoma ludmi stat, ked sa maju radi.. citit na lici dych toho druheho, citit na vasich perach jeho.... a tu pisu take 13tky ze sa nevedia bozkavat? ako sorry, ale nie je na to nejako skoro??sa vam ani necudujem. bozkavanie a spravna technika, to pride samo, a ze francuzak je bleee??? no ako sorry.. ale to je urazka najvzrusujucejsieho bozku.. dievcata.. .. nemam slov..

sandrusqa

Podla mna to prie samo to sa neda naucit to skoro kazdy to vie to nic niejee !!! jazyk iba pridate nestresujteee!!!

mars

no moja z vlastnej skusenosti viem že fakt to nie je len tak dat jazyk do ust a už.mal som par dievčat a poviem ti niektoré to s tým jazykov v ustach fakt vedeli.asi to bude praxou.a skušala si sa bozkavat aj s niekym iným ako priatelom???možno by ta niekto iný naučil lebo zjavne tvoj priatel to tiež neovláda.