Caute ludkovia.Ja sa fakt neviem bozkavat-myslim na "francuzaky".Zatial mi to priatel prepacuje-uz dost dlho-ale proste ani mna to nebavi,ked on ma chce ist bozkavat a ja sa proste vzdy tak trapne zachovam...Ja nechapem.To nie je normalne.citim sa hrozne.Dajte please radu!!!
Ako sa bozkavat?
romca- podla mna by si to mala svojmu priatelovi povedat a potom by to bolo ovela lepsie lebo by vedel ze si sa este nebozkala a by ta to naucil....a to ze mas 16 a si sa nebozkala je uplne vpohode a neje to az take strasne- poznam aj ludi co sa nebozali a maju 20...a to myslim vazne.
A ak tak budes pokracovat aj nadalej ako teraz tak sa nebudes bozkat nikdy...
Nemajte ziadny strach z bozkavania ved je to uplne lahucke a kazdy to nejako podvedome vie ked pride na lamanie chleba, to len teraz mate pocit ze to neviete a potom budete prekvapeni a budete sa smiat ze ste sa tohoto bali.Tak odhodte strach a teste sa z daneho okamziku, bozkavanie je nadherna vec ked je to s niekym koho lubite.
aohjte ja neviem naozaj ako sa to ma robit ja to hcem ale sa bojim ze to pokazim a vuhodi am chalan
to video je super dobre som sa pobavila:) ale inak poucne:) ..ililia neber to bozkavanie tak vazne vsak je to aj o zabave a o vas dvoch o vasej laske ved nech ta to nauci ten tvoj a ak nema na to trpezlivost nauci ta to nejaky druhy:)
tak decká ak hovoríte aspon trochu anglicky, tu je pre vás video, treba ho brat aj s humorom ale urcite je poucne... ako sa vasnivo bozkavat www.videojug.com
ramon ked citam co si napisal tak ty sa vies urcite hnusne boskvat
ja mam uz toho dost za sebou a toto citam ze sa dozviem neco co sa im paci aby som to boskavanie este sdokonalil aby boly so mnou baby este spokojnejsie
Čauky,
ja som neznášala dosť dlho bozkávanie. Mi to prišlo také divné a nechutné, ani som to nevedela (som si myslela), tak som sa tomu vyhýbala, chalani to do určitej miery rešpektovali, ale ja som už z toho mala haluze, že som divná. Lenže potom prišiel môj partner, s ktorým už dva roky žijem a zrazu som zistila, že je to úžasné, že mi to super ide a hrozne nás to baví... Tak aj o tom to môže byť
taisto ked som zacinal tak s ty bol problem, ale treba zaviert oci a ked ti to nejde skusit napodobnit partnera, to je moja rada zo skusenosti (vidite ani chlapi niesu dokonaly, ale ja som mal skusenu ucitelku) :-)
tak ja mam zase iny problem. moje bozkavanie s priatelom je take, znie do divne, ale "uslintane" ? da sa s tym nieco robit? ako postupujete v takychto pripadoch? dakujem